yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!...inşallah diyoruz hocam buradan sizin vasıtanızla tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun demek isterim saygılar sevgiler
Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!...inşallah diyoruz hocam buradan sizin vasıtanızla tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun demek isterim saygılar sevgiler
Hocam günaydın, 1-2 ay sonra korkarım sadece 3 litre alabileceğiz.Merhaba, Günaydın.
130 liraya sadece 6 lt mazot alabildim bugün...
Hep 6-7 litre alacak şekilde ayarlıyorum.Hocam günaydın, 1-2 ay sonra korkarım sadece 3 litre alabileceğiz.
Triportör. Çocukluğumda çok görürdüm bunlardan...Hocam küçüklüğümde bunlardan vardı. Sanırım bu tip araçlar ve şirket araçları yollarda olabilecek. Biz alışkanız.
İbn Haldun demiş ya "İnsanı açlık değil, tokluk öldürür", Yakında çok duymaya başlarız bu sözü.
Uzunca bir süre 100 tl ye 17 lt. mazot aldığımı hatırlattınız.Merhaba, Günaydın.
130 liraya sadece 6 lt mazot alabildim bugün...
Hayırlı geceler Yücel beyBu gecelik de benden bu kadar,
Gönlünden kamp ve karavan sevgisi geçen,
Tüm dostlara sevgilerle...
İyi geceler...
Çocukluğumdan buyana bayılırım bunlara ve hep bir tane almak istemiştim. Alsam nerede kullanacağım diye kendimi avutuyorum.Triportör. Çocukluğumda çok görürdüm bunlardan...