Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,593
Motosiklet almaktan yine vazgeçtim...
Napayım... Çok istiyorum ama çok da tehlikeli olduğunu çok iyi biliyorum. Bir gün bi anıma gelecek alıvereceğim. Öyle olacak artık herhalde...

Haklısınız, motosiklet ve bisiklet sürmek gerçekten çok keyifli, bir o kadar da riskli. Bizimki gibi kırmızı ışık, yaya geçidi, park yapılmaz levhası gibi hayati öneme sahip kurallara uyulmayan bir ülkede risk daha da büyüyor. Gerçi kurallara uyulan ülkelerde bile insanlar bisiklet kazalarında ölüyorlar. Arabaya göre ince bir silueti olduğu için bazen sehven gözden kaçabiliyor motosikletler.

Buradaki videoda adam güzel özetlemiş. Örnekleri kolayca çoğaltabiliriz gündelik yaşamdan. "Türkiye, kurallara uyanların cehennemi" başlığı tam oturmuş.

Etiketler
Yine de bugün motosiklet kaskımı, Kilidimi, çantamı ve heybemi sipariş verdim. Cuma günü için bir motor var onu bekliyorum. Senelerce CUB kullandım ve çok memnundum. Yeni motorum yine CUB olacak...

Eskiden motosikletimle solo (Moto-solo) özgür gezilerimde hafif kamp malzemelerimi de yanımda taşır, Bazen dinlenme tesislerinde veyahut benzinliklerden izin alarak çim alanlarda küçük çadırımı kurardım. Kendime yarattığım tek kişilik bu Dünya'nın sefasını çok sürdüm. Her zaman özgür olmak ve özgür düşünmek, Özgür olmaya özgür düşünerek başlamak benim desturum. İyi ki de böyleyim ben. Başka türlü zaten olamazdım...

190420132257.jpg

Özgür gezilerimi yaptığım ilk CUB'um. Üzerinden çok seneler geçti. Mazide kaldı resmen. Çok güzeldi.

İstediğim gibi oldum ve yaşadım. Hala daha da tam olarak istediğim gibi olup yaşamaya devam ediyorum. Benim tarzım bu. Kimse için değişemem... Ve dahi kimseye de bir şey kanıtlamak veya kimsenin ölçütlerine göre yaşamak zorunda değilim. Ben benim. Ben gibi yaşar ben gibi özgür gezerim. Düşüncem özgürdür. Ben bir kampçı gezginim. Benim için araçlar çok farketmiyor. Önemli olan özgür hissetmek. Yüz liralık çadırımla kendimi özgür hissedebiliyorsam, Yüz bin liralık karavancıların arasında neden bir yerim olmasın ki?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR