Yeniden motosiklet almayı düşündüm ama hem pahalı hem de araca göre daha tehlikeli. En ufak bir şeyde olan motosikletçilere oluyor. Yine de bu seçeneği hala düşünüyorum çünkü yakıt çok pahalı...
Yeniden motosiklet almayı düşündüm ama hem pahalı hem de araca göre daha tehlikeli. En ufak bir şeyde olan motosikletçilere oluyor. Yine de bu seçeneği hala düşünüyorum çünkü yakıt çok pahalı...
Uzun süredir bu atelajı yollarda göremiyoruz. Arka arkaya gelen zamlar iflahımızı kesti. Artık haftasonu yakın yerlere gezmeye dahi gidemez olduk. İnşallah Nisan ayında yakın bir yere bir karavanlı gezi yapabiliriz. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
Uzun süredir bu atelajı yollarda göremiyoruz. Arka arkaya gelen zamlar iflahımızı kesti. Artık haftasonu yakın yerlere gezmeye dahi gidemez olduk. İnşallah Nisan ayında yakın bir yere bir karavanlı gezi yapabiliriz. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
hocam buradan size acı bir anımı paylaşmak isterim 30 yıl kadar önceydi memlekete izne gelmiştim annem sizin fıstık gibi bir muhabbet almıştı ona arkadaşlık etsin diye annemde bayağı kuş ile arası iyi idi ben bir sabah televizyon seyrediyorum bizim kuşta yattığım yerden bir başıma konuyor bir koluma öyle bir durum bu arada bahçe kapısı açıkmış birden bir kedi kuşu başımın üstünden kaptığı gibi kaçtı yaşadığım üzüntüyü anlatamam annemin üzülmesine ise ayrı bir üzüldük çok tatlı cana yakın hayvanlar sizinkini allaha emanet edelim