yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Biliyorum burayı, Gidip gördüm de gayet güzel.
Sağolun. Benim demem o işte elden geldiği kadar zaten... En azından niyetimi biliyorum. Niyetimin saflığını biliyorum. Çıkış noktamdaki düşünceleri yolda satıp, bir kenara bırakmıyorum. Eşit davranmaya, özgür kılmaya, Adaleti sağlamaya çalışıyorum.Haklısınız Yucel bey her şey gönlünce olsun inşallah.
hocam bugün bu kitapları sipariş ettim KEHRİBAR GEÇİTİ /İNCİ/UĞULTULU TEPELER/1984/GECE YARISI KÜTÜPHANESİ yaza hazırlık yapıyorum ne kadar çok kitap alırsam yazın okuruz sanırım kışın kitaplar yaza göre daha ucuzSağolun. Benim demem o işte elden geldiği kadar zaten... En azından niyetimi biliyorum. Niyetimin saflığını biliyorum. Çıkış noktamdaki düşünceleri yolda satıp, bir kenara bırakmıyorum. Eşit davranmaya, özgür kılmaya, Adaleti sağlamaya çalışıyorum.
Hayırlı olsun. Kitaba verilen paraya asla acımam. Kışın ucuz mu bilmiyorum. Benim kütüphanemde çok okunmamış var. O yüzden bu aralar pek kitap almıyorum. Sevgiler.hocam bugün bu kitapları sipariş ettim KEHRİBAR GEÇİTİ /İNCİ/UĞULTULU TEPELER/1984/GECE YARISI KÜTÜPHANESİ yaza hazırlık yapıyorum ne kadar çok kitap alırsam yazın okuruz sanırım kışın kitaplar yaza göre daha ucuz
aynen sevgili dostum kendine iyi bak bu arada bizim tekerlek kelepçesi hala gelmedi bir tarafımız eksik bekliyoruz neyse gelince montajımızı yaparızHayırlı olsun. Kitaba verilen paraya asla acımam. Kışın ucuz mu bilmiyorum. Benim kütüphanemde çok okunmamış var. O yüzden bu aralar pek kitap almıyorum. Sevgiler.
aynen sevgili dostum kendine iyi bak bu arada bizim tekerlek kelepçesi hala gelmedi bir tarafımız eksik bekliyoruz neyse gelince montajımızı yaparız