Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 294,643
IMG_20220208_122012.jpg

Bendeniz bugün yine Karagedik'te görevimin başındayken.

Etiketler

Aracım Güçlü bana naniik yaptı ve arka sol arka sürgülü kapı merkezi kilidi bozuluverdi. Kilitçiye gittik parça lazım dedi parçacıya gittik parça yok. İnternetten buldum parçanın fiyatı 4.500 lira. Bu bedeli ödemeye imkan yok. Doğru çıkmacılara gittik bir iki yere sorduk 900 liraya bulduk ama o kadar paramız yok. Mecburen şimdilik yaptıramıyorum. Maaştan sonra yaptıracağız. Ahh Ladam, Garip'im. Onu özlüyorum bazen. En karmaşık parçası bile 4500 lira değildir Lada'nın...

Arka arkaya yakıta gelen zamlarla birlikte Güçlü'nün işletme giderleri beni epey yoruyor. Zaman zaman karavancılık yanısıra arabacılığı da komple bırakmayı bile düşündürüyor...

Hocam daha dibi görmedik. Dayanmaya bakacağız. Kapının tam problemini, bozulan parca adını yaz, ben burada soruyum bir kaç yere.

Hocam daha dibi görmedik. Dayanmaya bakacağız. Kapının tam problemini, bozulan parca adını yaz, ben burada soruyum bir kaç yere.
Ben buldum bir yerden parçayı çıkma alacağım. İki ayrı tipi falan çıkıyormuş arabadan. Mesafeli satın alırsak arabadakine olmazsa sıkıntı yaşarız. Buradan çıkmacıdan alırsak hiç değilse değişim yaparız. Yine de sağolun.

Ayrıca bugün bu iş için yıldız Sanayii'sine gittim aman ne çıkmacı bir yer, Her türlü kazalı yanmış pert olmuş araba parçası gördüm. Türlü türlü teypler, motorlar ve dahi ne ararsan var. Derya. Ankara'da parça lazım olursa Yıldız Sanayii'sine bakmalı önce...

ANKARANIN MERKEZİNDE AYLIK ABONELİKLİ OTOPARK ARAÇLARINIZI GÜVENLE GETİRİP KOYABİLECEĞİNİZ.ÜSTÜN KALİTE VE GUVENLİ OTOPARK ANKARANIN MERKEZİ
SİZ KARAVAN SEVERLERİ ULTRA LÜKS OTOPARKIMIZ A BEKLERİZ
Karavanlara ve gruplara indirimli tarifemiz.
AYLIK 200 TL dir
Karavanlara akülerini doldurmaları için elektrik hizmeti verilmektedir.
7.24 KAMERA SİSTEMİ
YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMİ
WC
ACİL ÇIKIŞ
YANGIN MERDİVENİ
OFİS
YIKAMA
LASTİK
AYLIK ABONELİĞİMİZ 200 TL DİR.
Tel.05389141809
Adres : üniversitesiler mahallesi dumlupınar bulvarı no 153 ÇANKAYA ANKARA
nc_ohc=ebT2bB0BfwAAX9vNuw7&_nc_ht=scontent.fadb2-2.jpg

nc_ohc=ytzBWBFGIeoAX_t-OQd&_nc_ht=scontent.fadb2-1.jpg

nc_ohc=Na_O4OJeSHcAX-yMkMr&_nc_ht=scontent.fadb2-2.jpg

nc_ohc=jfphg_fFAhAAX81-gRL&_nc_ht=scontent.fadb2-1.jpg

nc_ohc=V3Y1dLscKuAAX9aSGfF&_nc_ht=scontent.fadb2-1.jpg

+5

3535

11 Yorum
2 Paylaşım

Beğen

Yorum Yap

Paylaş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR