Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 294,643
Ben bir kere ön tekeri kırdım, bence de moraliniz bozulmasın. Aklınızda bulunsun, ön taraf çok yükten göçtüyse, teker kırıldı ise , karavanın arkasına birisi geçerek ön tarafı tahterevalli gibi kaldırabilir. Ben bunu akıl edememiştim, aracın krikosu ile kaldırıp epey yorulmuştum.
aynen arkadan ön tarafın yükü alınabilir neyse bu bize böyle öğrenebileceğimniz bir konu imiş birde ilk aldığımda aracın yanına getirdim karavanı arkaya bağlayacağız aaa birde baktım tekeri yükseltmek isterken aşağı indirmişim bütün yük tekere binince teker kenar saçı yamuldu bu durumlarda eşim bana doğal suçlu gibi bakınca insan mahçup oluyor hemen yükseltip araca bağladım sonrada ilk benzincide tekeri çekiçledim düzeldi ev halkı mutlu oldu ama bu sefer badozladık ne yapalım boza boza

Etiketler
Ben bir kere ön tekeri kırdım, bence de moraliniz bozulmasın. Aklınızda bulunsun, ön taraf çok yükten göçtüyse, teker kırıldı ise , karavanın arkasına birisi geçerek ön tarafı tahterevalli gibi kaldırabilir. Ben bunu akıl edememiştim, aracın krikosu ile kaldırıp epey yorulmuştum.
aynen arkadan ön tarafın yükü alınabilir neyse bu bize böyle öğrenebileceğimniz bir konu imiş birde ilk aldığımda aracın yanına getirdim karavanı arkaya bağlayacağız aaa birde baktım tekeri yükseltmek isterken aşağı indirmişim bütün yük tekere binince teker kenar saçı yamuldu bu durumlarda eşim bana doğal suçlu gibi bakınca insan mahçup oluyor hemen yükseltip araca bağladım sonrada ilk benzincide tekeri çekiçledim düzeldi ev halkı mutlu oldu ama bu sefer badozladık ne yapalım boza boza
kaynak yeri yan kısımları biraz büküldü ancak kelepçe tam orta yerden alt kısmı yamuldu buda tekeri yamulttu bunlar hem civata ile hemde kaynak ile yapmışlar aslında işçilik bakımından iyi ama kelepçe burada zorlnınca yamuldu sanırım ön tekere fazlamı yük bindi yoksa bu kelepçenin imal edildiği malzeme yetersiz mi kaldı onu çözemedim ancak güney karavan a durumu bildirdim bana alko kelepçe gönderecekler saolsunllar artık burada yaptırırım kendimde yaparım kaynak yapabilirim ama şu an makina alet edavatım yok sanayide çözeceğiz işi
ŞİMDİ BİRDE ŞU konu var benim karavanda arkada 2 destek ayağı ön tarafta klavuz teker var yani yük normal duruşta klavuz teker üzerinde mecbur duruyor ön tarafa da park hali için 2 adet denge ayağı koyulmamış klavuz teker ön tarafı dengeleme işini yapıyor(Sanırım benimki çabuk yoruldu bu hale geldi:yum:

kaynak yeri yan kısımları biraz büküldü ancak kelepçe tam orta yerden alt kısmı yamuldu buda tekeri yamulttu bunlar hem civata ile hemde kaynak ile yapmışlar aslında işçilik bakımından iyi ama kelepçe burada zorlnınca yamuldu sanırım ön tekere fazlamı yük bindi yoksa bu kelepçenin imal edildiği malzeme yetersiz mi kaldı onu çözemedim ancak güney karavan a durumu bildirdim bana alko kelepçe gönderecekler saolsunllar artık burada yaptırırım kendimde yaparım kaynak yapabilirim ama şu an makina alet edavatım yok sanayide çözeceğiz işi
Geçmiş olsun. Güney karavana karavancının dostu olmak yakışır.

ŞİMDİ BİRDE ŞU konu var benim karavanda arkada 2 destek ayağı ön tarafta klavuz teker var yani yük normal duruşta klavuz teker üzerinde mecbur duruyor ön tarafa da park hali için 2 adet denge ayağı koyulmamış klavuz teker ön tarafı dengeleme işini yapıyor(Sanırım benimki çabuk yoruldu bu hale geldi:yum:
Bende de önde sabitleme ayağı yok. Bunun eksikliğini yaşamışlığım vardır. Keşke önde de sabitleme ayağı olsa idi. Çok daha dengeli ve sağlam dururdu karavan.

Bugün mini kampervanım Güçlü ile Karagedik'e gittik ve döndük. Yakıt alışverişlerim Shell'den yapmaya başladım. Daha Smartcardıma puanlar yatmadı. Seri değil sistem herhalde. Yatacaktır nihayetinde, bekliyoruz.

IMG_20220208_093056_359.jpg

Karagedik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR