Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 306,229
aynen arkadan ön tarafın yükü alınabilir neyse bu bize böyle öğrenebileceğimniz bir konu imiş birde ilk aldığımda aracın yanına getirdim karavanı arkaya bağlayacağız aaa birde baktım tekeri yükseltmek isterken aşağı indirmişim bütün yük tekere binince teker kenar saçı yamuldu bu durumlarda eşim bana doğal suçlu gibi bakınca insan mahçup oluyor hemen yükseltip araca bağladım sonrada ilk benzincide tekeri çekiçledim düzeldi ev halkı mutlu oldu ama bu sefer badozladık ne yapalım boza boza

Etiketler
aynen arkadan ön tarafın yükü alınabilir neyse bu bize böyle öğrenebileceğimniz bir konu imiş birde ilk aldığımda aracın yanına getirdim karavanı arkaya bağlayacağız aaa birde baktım tekeri yükseltmek isterken aşağı indirmişim bütün yük tekere binince teker kenar saçı yamuldu bu durumlarda eşim bana doğal suçlu gibi bakınca insan mahçup oluyor hemen yükseltip araca bağladım sonrada ilk benzincide tekeri çekiçledim düzeldi ev halkı mutlu oldu ama bu sefer badozladık ne yapalım boza boza
ŞİMDİ BİRDE ŞU konu var benim karavanda arkada 2 destek ayağı ön tarafta klavuz teker var yani yük normal duruşta klavuz teker üzerinde mecbur duruyor ön tarafa da park hali için 2 adet denge ayağı koyulmamış klavuz teker ön tarafı dengeleme işini yapıyor(Sanırım benimki çabuk yoruldu bu hale geldi

Geçmiş olsun. Güney karavana karavancının dostu olmak yakışır.

Bende de önde sabitleme ayağı yok. Bunun eksikliğini yaşamışlığım vardır. Keşke önde de sabitleme ayağı olsa idi. Çok daha dengeli ve sağlam dururdu karavan.

Bugün mini kampervanım Güçlü ile Karagedik'e gittik ve döndük. Yakıt alışverişlerim Shell'den yapmaya başladım. Daha Smartcardıma puanlar yatmadı. Seri değil sistem herhalde. Yatacaktır nihayetinde, bekliyoruz.

hocam ulaşan otelde sabit karavancılar varmıdır? aylık ne kadar ücret isteniyor bilginiz varmıdır.

Ben balıkҫı kayığımın romörkünde ҫözümü havalı tekerde buldum. Romörkü itmekte kolaylaṣtı. Karavan ҫok daha ağır ama, hareket ettirmek havalı tekerle daha kolay olabilir.
banada öyle geliyor kullanımı kolay ama sürekli bakım isteyen bir de durumu var lastikhavalı olunca bir ekstra durum denemek lazım

SON KONULAR - FORUM