Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,830
Netflix'e iyi sardım.
Bu tatilde Squid Game, Kulüp dizisi ardından şimdi de Fi'ye başladım.
Evde olmak maliyeti düşürüyor. Benim zaten dergilerim ve kitaplarım vardı.
Şimdi bir de Netfix'im oldu.
Güzel yanı bu keyfin mobil cihazlarla da istediğin yere götürülebilmesi.
Ben Otelde hep akşamları Kulüp izledim çok da hoşuma gitti.
Teknoloji yeni yeni imkanlar sunuyor...

Etiketler
Netflix'e iyi sardım.
Netflixde The Spy seyredin mutlaka...
Narcos da sürüklüyor seyretmediyseniz.

İstediğim gibi birisi oldum ve istediğim her şeyi de yaptım.
Elbette imkanlar çerçevesinde.
Genel olarak kendimi mutlu olmuş birisi gibi hissediyorum.
Benim yüzbinlerce liralık karavanlarım yok evet,
Ama olmak zorunda mıydı?
Kör olup hiçbir zaman araç kullanamayan birisi olarak da yaşayabilirdim.
O zaman da hayatın körlere sunduğu mutlulukların tadına baktığım için kendimi mutlu hissedecektim.
Tıpkı yüzbinlerce liralık karavanım olmadan da,
Olanlarla mutlu olmasını bilebildiğim gibi.
Yaşadığınız için mutlu olun,
yarın çok geç olabilir.

Benim istediğim şey herkesin kampta ateşin başında,
Kardeşçe, barış içinde beraber olmasıydı...
Birlikte ateş yakıp şarkı türkü söylemekti.
Ben bunu gerçekleştirdim.
Bunun için mutluyum.

Arkadaşlar,
İkinci bir araç sahibi olmayı düşünemiyorum bile,
İlki olan Güçlü'nün Vergisi, Muayenesi, Sigortası, Bakımı, Tamiri, Lastik değiştirmesi, temizliği ve benzeri giderleri ve tabii ki de yakıtı bana fazlasıyla yetiyor.
İyi haber şu ki, Güçlü çok yönlü bir araç olmaya müsaitti ve sanıyorum da öyle oldu.
Bu forumda çok maddi durumu iyi olan kimseler var.
Onlar bizi mazur görsün.
Bizim olduğumuz olacağımız en fazla bu kadar...

Netflix'e iyi sardım.
hocam fi sıkıntılı ve takıntılı olabilir adam o diziyi çevirdi sonrası malum artık hiç bir iş yapamıyor aman etkilemesin

Mehmet bey, akşam haberlerde izledim. Çanakkalede su baskınları olmuş. Geçmiş olsun, sizde durum nedir?
merhaba biz merkezde ikamet ediyoruz biga ilçesinde olmuş bu baskın olayı ancak merkez dede en büyük içme suyu barajımız atıkhisar doluluk seviyesi %93 olmuş belediye uyardı zaman zaman denize boşaltım yapılacakmış bu kanal civarında oturanlar dikkatli olsun duyuruları oldu hayat çok garip 2 yıldır barajımızda su bitecek kuraklık var dı şimdi denize fazla su boşaltılacak

Yetkil serviste mi yaptırdın hocam? Bizim burada kırk yıldır sadece yağ bakımı yapan bir yer var, hizmetleri güzel fiyatları neredeyse servisle yarı yarıya. Mutlaka oralardada vardır bu tip işletmeler.
hocam benimki benzinli biraz daha ucuz hallederim ama yaz gezimiz başlamadan benimde kilometrem gelecek internetten parçaları yağı almaca sonra dışarıda sadece yağı ve filtreyi taktırıyorum yoksa baş edemeyiz ikinci ve ustalık aracım diyeceğim toyota corolla idi bu aracın lastik havalarını bile serviste yaptırdım araç 110.000 geldiğinde yağ yakmaya başladı motor gitmiş o seri sıkıntılı imiş elimdeki tüm bakım belgeleri ile yapmadığım kalmadı toyota kusurunu kabul etmedi sonrasında bende serviste o kadar boş yere para vermemek için dışarıda filtre ve yağın en iyisini alıyorum basit bir yağ değiştirme yerinde kendimiz eleman ile değiştiriyoruz paramız cebimizde kalıyor özellikle ankara sanayisine ustaları bilirim ve güvenirim gözünüz arkada kalmasın çanakkale de çok iyi ustalarımız ve yetişmiş eleman sıkıntısı yaşıyoruz ne yazıkki saygılar

Benden alınan işçilik ücreti 200tl. Geri kalanı malzeme ve yağ parasıydı. Yağ iyi yağ kullanıyorlar. Dışarıdan alarak daha ucuza getirmek mümkün olabilir belki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR