yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Böylece bir Mudanya tatilinin daha sonuna geldik. Allah ömür verirse kim bilir bir daha ne zaman?
çanakkale de dün 4 yabancı arkadaşımız vardı 1 alman 1 finlandiya 2 polonya havada çok güzeldi sabah baktım halen aynı yerdeler adamlar karavan kültürünü biliyor aralarına boşluk bırakarak birbrini rahatsız etmeden park ediyorlar bu yaz palamutbükünde çadır yaptım aynı yerde 12 gün kaldım bir sabah bir bakıyoruz yanımıza çadır gelmiş koskoca kamp boş bizim çadırın 5 cm ötesine çadır anlamış değilim hocam mudanyayı gördük sayende güzel günlerin olsunBöylece bir Mudanya tatilinin daha sonuna geldik. Allah ömür verirse kim bilir bir daha ne zaman?
Teşekkürler. Sizin de güzel günleriniz olsun.çanakkale de dün 4 yabancı arkadaşımız vardı 1 alman 1 finlandiya 2 polonya havada çok güzeldi sabah baktım halen aynı yerdeler adamlar karavan kültürünü biliyor aralarına boşluk bırakarak birbrini rahatsız etmeden park ediyorlar bu yaz palamutbükünde çadır yaptım aynı yerde 12 gün kaldım bir sabah bir bakıyoruz yanımıza çadır gelmiş koskoca kamp boş bizim çadırın 5 cm ötesine çadır anlamış değilim hocam mudanyayı gördük sayende güzel günlerin olsun
Hocam benim kliniğe gelseneEskişehir yakınlarında Shell kahvesi keyfi.
Çok teşekkürler. Yemiş gibi makbule geçti Murat bey. Bu sefer acele geçtim Eskişehir'den. Ankara'ya erken varma düşüncem var.Hocam benim kliniğe gelsene
Yemek ısmarlayayım
hocam aspava unutulmamalı
O kadar çok Aspava var ki, Orjinalini bulmak lazım.hocam aspava unutulmamalı
hocam ben okulu ankarada okudum o zaman hafta sonları dediğin gibi bir sürü ismi aspava olan gerçekten bize hitap eden küçük işletmeler vardı orda yemek yerdik yıllar sonra behzat ç de yine bu aspava muhabbeti çıkınca benim oğlanın çok hoşuna gitmişti espri ben ankara ya karavanı almaya gelince baba ne olur aspava ya git ne yemeği olursa olsun yanına cacık geliyor mu bak demişti oradan saygılarO kadar çok Aspava var ki, Orjinalini bulmak lazım.