Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 292,017
Ankara'da bugün yağmur var. Çıkıp biraz dolaştım. Çöpü attım. Bugün Deneme çözdüm ilk defa, yani tam deneme olarak ilk defa çözdüm. Sonuç güzel çıktı. Sonuçta ne olursa olsun 70 alınması gereken bir sınav. Çan eğrisi falan da yok. Başarılı olmak lazım. Keşke biraz barajı düşürseler.

Etiketler
Arkadaşlar,
Kimseye göre mükemmel olmak zorunda değilim. Ben bir kamp lideriydim. Birileri çıkıp benim eksikliğimmiş gibi göstermeye çalıştıkları özelliklerimi bahane ederek eleştirme kisvesi altında bana saldırdılar. Bu insanların insan değil oçocuğu olduğunu size ben söylüyorum arkadaşlar. Bu tip davranışları yapan tipler sanal zorbalar. Ve yaptıkları sen şusun busun diye yaptıkları gıybet de bunların zorbalık silahı. Sonuçta istediğim gibi olacağımı ve dilediğim gibi yaşayacağımı herkese defalarca anlatmaya çalıştım. Ben bu insanlardan bir düzeltme veya bir özür bekledim açıkçası ama onlar malesef insan değiller. Bu nedenle kendilerinden uzak durmam, iletişime geçmemem ve kendilerini hayatımdan silmem yapacağım doğru davranıştır arkadaşlar...

Değer verdiğim, kendilerin ağabey dediğim. Evimin kapısını açtığım, sofrasına oturduğum insanlardan gördüğüm bu pislik benim hayatımda yaşadığım en çirkin olaydır arkadaşlar. Bunlar böyle insanlarmış malesef...

Ben özgürüm, istediğim gibi olur ve yaşarım ve kimse de buna karışamaz. Yaptıkları bütün pisliğin sonucunda doğru olan ve doğru olduğu ortaya çıkan mesele budur.

Tabii en güzeli ve yakışıklısı insanların hadlerini kendiliğinden bilmesi ama bizim kuşağımız için böylesine bir saygının toplumda gelişmesi zor bana göre. Yine de gelecek için umutluyum. Bu günün gençleri bizim gençken olduğumuzdan çok daha demokratik ve rahat bir ortamda yetişiyorlar. Gelecek için özgürlüklerin daha da gelişmesini beklerim.

Özgürlüklerin gelişmesi ancak sorumluluklarını daha çok bilen insanların daha çok yetişmesiyle mümkün. Bunun temeli de Eğitim. Yani yine geldik Yücel Hoca'nın konularına...
Bir gün her şey daha da güzel olacak. O gün çok yakın.

Güçlü'nün muayenesi yaklaşıyor. Bu günlerde içindeki karavan düzenini söküp lojmana kaldıracağım. Hazır bu düzen sökülmüşken sol kapıdaki bir kilit arızasını da yaptırmaya çalışacağım. Bunun dışında Kış lastiklerine de yakın zamanda geçmeyi düşünüyorum. Yeni lastikler alınması gerekiyor. Bu da maliyetimizi arttıracak yine. Yine de Güçlü küçük araç ihtiyacımı da karşılayabilmesiyle harika bir seçim.

Ancak büyük şehirdeyseniz zaten en kalabalık yerler olan merkezdeki yerlere araçla gitmiyorsunuz. Çok nadiren AVM lerde açık yerlerde yer bulamadığımda yine de alçak bir araca ihtiyaç duyarım. Motorculuğum da olduğundan bu tip yerlere gitmek için ben de daha çok motosikletimi kullanırım. Veya toplu taşıma.
Bir zamanlar Tezmertek İzmir'de toplu taşıma ile ilginç geziler yapardı. Ben hiçbirine katılmadım ama o zamanki dağ şeytanım Flash ile güzel bir Bozdağ kampı yapmıştık.
Yıllar sonra Bozdağ'a motosikletimle gittiğimde yanımda tulumum olmadığından deyim yerindeyse donmuş, sabahı zor etmiştim. Bundan sonra motosikletimle yaptığım gezilere yaz kış tulumu eklemiştim.
Güzel İzmir'de kampçılık güzeldi ama iklim itibarı ile orada motosikletçilik de çok güzeldi.
Heyy gidi şehirlerin kraliçesi olan şehir. Ömrümün bir bölümü İzmir'de geçti. Gururluyum.

Nasıl yanı Yucel bey bende de renault kango var kamyonet hususı her yere gırıyorum bır yanlıslık olmasın..
Ben kamyonet geçtiği için belli saatlerde Kızılay civarına girmiyorum. Saatleri bilmiyorum ama kamyonet ve kamyon yasağı var belli saatlerde. Bir kez girmiştim. Kimse durdurmadı veya ceza da gelmedi arkamdan. Yine de çok gerekmezse girmem Kızılay'a.

Ben kamyonet geçtiği için belli saatlerde Kızılay civarına girmiyorum. Saatleri bilmiyorum ama kamyonet ve kamyon yasağı var belli saatlerde. Bir kez girmiştim. Kimse durdurmadı veya ceza da gelmedi arkamdan. Yine de çok gerekmezse girmem Kızılay'a.
sen Yucel bey bır trafık polısıne sor senın araba hususı ıse sorun oldugunu zannetmıyorum bu uygulama en az 20 sene evelkıydı bızım araclar ıcın..

sen Yucel bey bır trafık polısıne sor senın araba hususı ıse sorun oldugunu zannetmıyorum bu uygulama en az 20 sene evelkıydı bızım araclar ıcın..
Bana çok lazım olmuyor. Kızılay bölgesinde pek işim olmuyor. Zaten park yeri bulmak bir mesele olduğu için metroya atlayıp gitmek çok daha kolay geliyor ama lazım olursa araştıralım yine. Teşekkürler bilgi için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri