yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Ayrıca burada konusu açılmışken Kemalpaşa Ovacık'ta çok güzel sosyal kamplar yaptığımı eklemeliyim.
Ben gidemem ablamlarla doğumgünümü kutlayacağım. 29 Ekim. Benim doğumgünüm.Merhaba Hocam 29 ekim sanırım 3 gün tatil varmı bir kamp planınız
Hocam bence de güvenip çıkmayın. Şehir içinde yine hız sınırlaması var. Şehir dışları size ölüm parkuru gibi olur.Motorum az da yakıyor ama büyük yollarda 80'i geçemiyor. Sürekli sağdan sağdan giderken biraz kamyonlar korkutuyor beni. Şu an için uzak rotalara hiç çıkmadım onunla. Belki hep böyle şehiriçinde kullanırım onu.
Evet haklısınız. Sol şeride hiç çıkılmıyor. Yollarda kamyon sayısı çok fazla. Motor cc olarak düşük, ben ağırım. Sekseni zor görüyorum kadranda. Şehir içinde efil efil gezmek iyi olsa da Ankara'da şehiriçi trafikte de çok hızlı arterler var. Ben motosikleti zaten çok az kullanıyorum. Yine de Ankara trafiğinin sağı solu belli olmuyor.Yucel bey motorunuz bır kamyondan yavaş gıdıyorsa buyuk rısk altındasınız her gecen kamyon tır otobus ruzgarı sızı her dakıka tedırgın eder hata yapmanıza zorlar bence de yakınyerler olabılır cunku sızın motorunuz ufak motor cc olarak..