Çok sağol be hemşerim yıkılmadık ayaktayız tabiki bunlarda geçecek ve seninle oturup bol bol hasret gidereceiğiz bu kesin tabiki yinede kısmet diyecem .Kardeşime selam SaygılarTUGAY58' Alıntı:Genç delikanlı Abim bu fiziğin miziğin,de altından kalkar gül,le bile atarsın İŞALLAH Saygılarımızla
Bekliyorum seni kardeşim 4 gözderindeniz1' Alıntı:Sağol Abi, ben biryerlerde bir aracaın beni beklediğini biliyorum.
Bakalım, belli olmaz, bir bakarsın aniden Erdek girişindeyim diye aracımla size telefon
ederim. Kimbilir.
Selamlar, sevgiler.
İnşallah beraber oluruz kardeşim yaza.Saygılarabolgi' Alıntı:Ayhan abi , bu kış dinlende yaza çıkarırsın acısını.
Teşekkür ederim Yavuz Bey aynen dediğinizgib, bugün karavanın fenni muanesi vardı gıttim yaptırdım geldim sorunsuz beklemeden geçtim.O dert te bitmiş oldu Ülker Hanımada selamlarımız olsun.Saygılarımlaegeli' Alıntı:Evlerimizin sıcaklığında, camın önünde geçirilen saatlerin tadı da başka güzeldir, Ayhan Bey..
Ayla Hanım'a selamlar...
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim arayacaktım aramadım daha almamıştır diye ama almış ve hazırlıklar başlamış nerden başlıyorsun gidip geldikten sonra yazma çıkmadan rotayı bilelim belki yardımımız olur genede görş ararım seni Saygılarabolgi' Alıntı:Ayhan abi sen kapattın bu mevsim gezmeyi ben açayım dedim. Karavanımın çalışmayan truma su ısıtıcısını Rıfat abi-Hikmetve Hikmetin bir arkadaşı ( ismini unuttum kusura bakmasın) 4 kişi çalıştırdık. sıcak suyumuzda da sorun kalmadı. şimdi tek engelimiz bir an önce yola koyulmak için hadi demek. yarın trafik sigortasını yaptıracağım, birde led aydınlatma aparatlarına bi bakacağım. pazar günü bir aksilik olmaz ise yola çıkacağız. karavanın henüz resimlerini bile çekmedim o nedenle konu açmadım. tatil dönüşüne kaldı. bakalım hayırlısı.