Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,970
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Etiketler

Sayın paşamız Göker beyi bende karavancı yapmak istemiştim Adapazarından (kardeşim levent ten de)bol selam.

sevgili dostlarım tatilimiz başladı ama ne varki geldiğimden beri yamurdan gözümü açamadım.ama en güzel tarafıda denizin baş ucunda camdan yamuru seyretmek.akbük güzel ve canlı hertaraf ingiliz vatandaşlarla dolu ve türkiye yi kendi vatanları gibi göröyorlar ve bizede hoş geldiniz ziyaretinde bulundular.şimdilik iyi gidiyor yamur biraz dindinmi dolaşmaya çıkıyoruz.ve bugün buranın pazarı vardı vede çok ucuz bır pazar.şimdilik bu kadar yolu düşeni beklerim çay kahve var..saygılar

konakladığımızyer hemen sahil marinanın orası oradan ceyranda alınca keyifler yerinde oldu

bülent kardeşim paşamızı bende karavana çok yönlendirdim ama o motoru seçti ama yinede beraberiz yarın gelecek yanıma selamlarımı iletirim saygılar

58ayhan' Alıntı:
konakladığımızyer hemen sahil marinanın orası oradan ceyranda alınca keyifler yerinde oldu

Ayhan abi, güzel, bu mevsimde sakin ayrıca balık bol yerden başlamışsınız, buralara yabancı da değilsiniz, sizlere gönlünüzce geçeceği sağlıklı geziler dilerim. Mayıs sonu itibariyle

karşılaştığımız yerde bulunan bujiterci aileyede bir zahmet selamlarımı iletirseniz, sevinirim.

Ayrıca deniz Levreği diye bana yaptıkları gibi toprak levreğini kaptırmasınlar, sırtında yağlanmayı görünce ayıkmıştım, daha doğrusu bu konularda uzman balıkcı İsmail uyarmıştı.

Sevgi ve saygılarımla

karavanınınız hayırlı olsun yolunuz açık olsun

sivasa gelince beklerim

sivas off-road derneği başkanı bülent kök

ilhancım evet karsılastığımız yrın bıraz gerisindeyım limanı başındayım senin su aksasuvarcılar yani gümüşçüler yok u an ama balı deyınce haklısın her sabah taze canlı balık var.balıkcı bır abla var oda kocasıyla cıkıyor alığa saolsun ben sadece ızgaralık balık peşindeyım oda getııyor..senin içinde burda bır kadeh kaldırrım saygılar görüsürüz

ercan kardeşim çok teşekkür ederim sağol.ben senin gezilerini çok okudum ve takip ettim sendende bazı yerlerin kaydını yapmıştım.sizin hanım efendide bu işi çok seviyor onun için karavancılık çekilmez olmuyor.bizdede aynı karsılık var.saygılar

Afiyet olsun.

Not: [attachment=1]Balıkçı İsmail her balığı ilmine göre 3-5 TL karşılığında pişiriyor.