Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 195,063

Etiketler
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ayhan bey başınız sağolsun...

Çok değerli dostlarım Allah hepinizden razı olsun beni böyle günlerde de yanlız bırakmadığınız için.Ben de anladımki Gezenbilir ailesi bu sitede bizle beraber ve beni 6 aydırda bütün gezilerimde yanlız bırakmadılar onun içinde burdan bütün değerli dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.Ben başka sitelerde de bulundum ama ne varki Gezenbilirde bulduğum yakınlığı ve yorumları her konudaki yorumları dikkatle izledim okudum ve cevap yazdım.Onun içinde sakın kimsede yanlış yorumlamasın benım yazımı.Her kes kendinden sorumludur.Ama artık bende bundan sonra ilk başta nasıl başladığımsa Gezenbilire bundan sonrada sonuna kadar burdayım beni kovana kadar.Burdanda sayın yöneticilerime çok teşekkür ediyor başarılarının devamın diliyorumve Saygılarımı sunuyorum

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun Ayhan Bey

Başınız sağolsun, Mekanı cennet olsun.

Başın sağolsun Ayhan abi allah yerinde rahat ettirsin geride kalanlara sabır versin.amin.

Ayhan Abi vefat haberini şimdi gördüm.Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

Ayhan bey başınız sağolsun,sabırlar ve geride kalanlara hayırlı ömürler dilerim.

Ayhan Bey Başınız sağ olsun, ALLAH sabırlar versin, mekanı cennet olsun.
Kenan YAMA

İyi günler
Ayhan bey
Başınız sağ olsun
Saygılar