KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Masallah araciniz cok guzel. Allah nazardan saklasin. Bu aracin en acil 4 adet maxxis mudzilla lastige ihtiyaci var. aracinizin hazirlanma ile ilgili konusunu garaj http://www.gezenbilir.com/index.php?board=245.0 bolumune acarsaniz daha cok takip eden, ilgilenen ve herseyden onemlisi karsilikli gorus alis verisi yapabilecegimiz veya tavsilerde bulunabilecek arkadaslarimizin daha cok dikkatini cekecektir.
sizin araciniz yanlisim yoksa kesilerek yapilmis kisa sase ve bu ozelligi ile tam bir offroad canavari. araciniza yaptiklarinizi takip etmekten keyif alacagima inaniyorum. saygilarimla
Bayram bey merhaba,
garaj kısmına yazmak benimde aklıma geldi ancak aracın bir çok işlemini kendim yaptığım için dişe dokunur sayıda resim yok o sebepten kendi başlığı altında başladım.
araç kesme değil orjinal olarak incirlik üssü için yapılmış olan bir araç,bu bilgiyi istanbuldaki kırımlıoğlu servistende teyid ettim.
zaten aldığım beyde aracı ihaleyle incirlik üssünden 10 küsür sene önce almış ve kısa şase olarak almış.
evet gerçekten iyi para ama zaten aracın para eden yeri motoru ve çekerleri..seçmemdeki en önemli sebeplerin başında sağlamlığı,dertsizliği,işletme maaliyetinin çok düşük olması,hiç çürük çarık olmaması idi.tüm bakımlarını yaptım şimdi içini kendime göre kamp aracı yapıyorum.
membranın üzerine plastik yer malzemesi kaplıyorum,üzeride oto taban kaplama halısı olacak.
Merhabalar,
Kolay gelsin, güzel oluyor.
Arkadaşlar ben bu arabayı göreceğim, bu demektirki bazı arkadaşlardan şanslıyım, belki önünde fotoğraf bile çektirebilirim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Merhabalar,
Kolay gelsin, güzel oluyor.
Arkadaşlar ben bu arabayı göreceğim, bu demektirki bazı arkadaşlardan şanslıyım, belki önünde fotoğraf bile çektirebilirim.
Merhabalar
Buraların tozunu önce dedelerimiz attı değilmi?
Şimdi biz atarız o tozuki hemde ne toz, tozu görürler karşı kıyıdan.
daha resimler hazır değil ama araç boyandı,daha sonra iç ve tavan komple kaplandı,yeni petlas NT3 900X16 lastiklerim takıldı,ön tampona 2 adet ekstra aydınlatma kondu,geçen haftasonu şaft istavroz kesince tüm istavrozlar değişti
Orhun bey merhaba kolay gelsin.Aracınız cok güzel hatasız kazasız iyi günlerde kullanın.Konuyu ilgiyle takip ediyorum,eski dodge sevgim yeniden kabarıyor.Uzun seler bu araçlarla uğraştım çok iştahlanırsam belki bir PW 150 toplaya bilirim, işin kötü kısmı koyacak yerim yok çarşı içinde oturuyorum.Araç bittiğinde resimleri bekliyorum Birde motor içinin resmini koysanız, stepne yantı jeep mi bana mı öyle geldi SELAMLAR