orhun arpad
Kamp I
bugün vites kol kilidini değiştirirken canımız sıkıldı şanzımanıda indirdik,üst kapağı açtığımızda yağda problem,senkromeçlerde kırık,traş,çapak görmeyince yeniden kapatıp yerine taktık.
Ersel bey araç mükemmel olmuş. Rengi çok hoş ancak difransiyeller mafsallar ve aracın altında görünen diğer ekipmanlarda bu renge boyansa çok hoş olurdu.ersel' Alıntı:abi nasıl olmuş ufak ufak hayata döndürüyorum yavruyu
abi dediğim gibi ufak ufak hayata döndürüyorum yavruyu daha eksik çok diffler deyişecek tapmonlar yapılacak stepne yeri yapılacak vs vs vs4WD' Alıntı:Ersel bey araç mükemmel olmuş. Rengi çok hoş ancak difransiyeller mafsallar ve aracın altında görünen diğer ekipmanlarda bu renge boyansa çok hoş olurdu.
aşagıdaki resimdeki gibi resmin olduğu link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87929.0
ersel' Alıntı:abi dediğim gibi ufak ufak hayata döndürüyorum yavruyu daha eksik çok diffler deyişecek tapmonlar yapılacak stepne yeri yapılacak vs vs vs
selam dostum bu araçlar 60 lı 70 li yılların teknolojisini taşırlar hem 4x4 hemde 4x2 olarak kullanılabilirler arazi performansları bilenlere kullananlara göre çok iyi bilmeyenlere görede çok kötüdür. kullanıma gelince 60lardan beri kullanılan bir araç her yolda gider bence saygılargökkiş' Alıntı:Selam. özür dileyerek ;pek tecrübem yok ama, bunların arazisi nasıl? yani normalde 2 çeker mi, 4 çeker süreklimi, low high varmı, kilit varmı ?
ikinci araç olarak düşünebilirim ancak ara ara şehir içi kullanmam da gerekecek. şehiriçi kullanıma uygunluğu nasıl? adanadayım belkide incirliğe dönme vakti gelmiştirteşekkürler.
evet abi pw 250 diff koyacağım4WD' Alıntı:Ersel bey, Sizin aracın üzeindeki Diffler orjinali mi? Kendi difflerinizi hangi diflerle değiştireceksiniz, pw 250 Diffleri ile mi?