4WD
Kamp II
Pw 250 Diffleride ilerde yetmeyecek bu işe hazır başlamışken Unimog diffleri ile değiştir bence Hem portal aks sayesinde diffler yükselecek hemde cer dişli sayesinde biraz daha ağır devir yakalarsın
gökkiş bey, Topik'i açan Orhun bey özel nedenle 1-2 gün göremeyerbilir mesajınızı, döndüğünde cevaplayacaktır eminim...gökkiş' Alıntı:Selam. özür dileyerek ;pek tecrübem yok ama, bunların arazisi nasıl? yani normalde 2 çeker mi, 4 çeker süreklimi, low high varmı, kilit varmı ?
ikinci araç olarak düşünebilirim ancak ara ara şehir içi kullanmam da gerekecek. şehiriçi kullanıma uygunluğu nasıl? adanadayım belkide incirliğe dönme vakti gelmiştir teşekkürler.
ersel' Alıntı:girme kanıma abi yawwwwww
gökkiş' Alıntı:Selam. özür dileyerek ;pek tecrübem yok ama, bunların arazisi nasıl? yani normalde 2 çeker mi, 4 çeker süreklimi, low high varmı, kilit varmı ?
ikinci araç olarak düşünebilirim ancak ara ara şehir içi kullanmam da gerekecek. şehiriçi kullanıma uygunluğu nasıl? adanadayım belkide incirliğe dönme vakti gelmiştir teşekkürler.
hayırlı olsun orhun inşallah doçtan sonra ladayla mutlu olursunorhun arpad' Alıntı:arkadaşlar selam,
benim dodgeyi satılığa çıkartmıştım,geçenlerde bir arkadaş geldi ve 2006 model nivasını getirdi,araç gayet temiz bir araç anlaştık ve kafa kafaya takas yaptık,artık bir nivam var
dostum aşacam kendimi diyorsun yani aslında benimde yeni niyetim o sayılır ama şu an doçuma hiç kıyamıyorum kıyabilsem tek kabin doç üzerine korkunç planlarım var düşününce ben bile korkuyorumorhun arpad' Alıntı:sağolasın ersel,
aslında benimkisi ticari bir hamle,kafamda bir proje var,evden kimse arazi olayına girmeye hevesli değil,tek kabin bir araç alıp(özellikle dodge olabilir) arka kasayı atıp düz platformla kullanmayı düşünüyorum..kasa atılınca şasiyi kısaltıp yükselterek değişik b ir araç yapmayı düşünüyorum.