Yeni Aracım Bir Dodge

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,298
Mehmet Ali bey merhaba,
umarım istediğiniz gibi bir dodge bulursunuz.ben aracımı cok seviyorum.istepnenin jantı orjinal diye biliyorum.resimler aşağıda
 

Etiketler


Vallahi Orhun senin diye demiyorum ama yakından görüp de eski halinde kullandığım için söylüyorum, çok güzel oldu çoook. Güle güle ve keyifle kullan inşallah... :smiley:
 




çok güzel görünüyor gerçekten...

İleride olurda kısmet olur elime bi dodge geçerse, sizindekinin boyu, yüksekliği ve arka kapısı emsal olacak :smiley:

şu anki yakıt tüketimi hakkında bi rakam verebilir misiniz acaba? Litre bazında olursa daha makbule geçer :smiley:
 

Orhun bey merhaba aracınız cok güzel olmuş iyi günlerde hatasız kazasız zevkle kullanın İşalah. Motor şahane 4-236 perkıns bütün dünyanın tercihi,sağlam güclü yedek parça sıkıntısı olmayan bir motor.PW150 de ayni motoru kullanıyor . Fren merkezin 250lik vakamlu tutuşunu tahmin edebiliyorum.Aracın modeli 85-86mı gösterge çerçevesi siyah gibi geldi.Araç özel siparş yaptırılmış fabrikaya senelerce ihalelerde hiç denk gelmedim.Dodgenin kapalı kamyonet ve ambulansı çok, bende s100 1986 4x4 minübüsü bıle vardı sizin aracınız kısa, iki teker ara ölçü aynidir arkadan şasi kısa tahminimce.Mehmet Ali ağabeyinden nacizane iki tavsiye 1) Ön camurluk ara fitillerini siyah enli tak çok şık olaçak fitilleri sökmedenmi boyadınız? 2)Akü cercevesini orj dizeller için olan pw150-250 tak senin araca olur çok şık ve sağlam .S-100 ORJ tk amblem takmak istersen benden hediye adresini bildir SELAMLAR.
 

Gökhan bey merhaba,
100 km-11 lt sehiriçi,ilk aldığımda çanakkaleden gelirken bakım yapılmamış halde sehirlerarası 110-120 km ortalama ile 10 lt yaktı ama ön takım yapılıp,full bakımdan geçince yakıt çok düştü..
Mehmet Ali abi ilgine çok teşekkür ederim araç 83 model ama sahibi çok bakımlı iddiasında bulunsada bana göre hiç düzgün bakım yapılmamıştı,aracınn değişmesi gereken nesi varsa değişti hatta bir çok civatayı bile değiştirdim,geçenlerde bir istavroz kırdım,tümünü değiştirdim,boyayı fitilleri çıkartmadan ben boyadım ama fitil operasyonu yaparım gibi görünüyor.Akü çerçevesi büyük geliyor,üstünde 135 amper akü var.
abi hediyen için çok teşekkür ederim üstündeki yazıları özellikle ben çıkardım..
bazen satsammı diyorum çünkü dükkanda duruyor ve acayip rakamlar(20gibi) teklif ediyorlar,aklımda bir v8 almak var haftada 1 kullanıyorum.

Orhun
 

Ohun bey merhaba mailini yeni okudum,şehir dışındaydım arkadaşa Tekirdağ-Şarköyden PW150 tekkabin kamyonet aldık Çanakkale üzerinden Nazilli ye getirdik araç diri ama toplanmaya ihtiyacı var. Hemen sanayiye götürüp sökmeye başladık.Kapota,boya,döşeme yürüyeni elek aksamı komple elden gececek2-2,5 ayda biter tahmin ediyorum. Aracının radyatör ile önündeki saç arasına rad eni ölcüsünde lastik olması gerekir öndengelen rüzgar aradan kaçmasın soğuma daha sağlıklı olur, orj öyle,lastiğin yumuşakolması gerekir titreşimle rad delmesin.Lastiği sacın 3adet deliğinden tak rad tarafı boşta kalacak lastiğin boyu rad kapağına kadar gelebilir. Birde ön tamponunun iki ucunu avuç taşlamanın kesici taşıyla alttan üsten üçken keserek aradan parça çıkarıp uçlarına içe kavis vere bilirsin orj ve şık olur kanısındayım tabiki karar ve zevk senin.Selamlar Hayırlı işler.
 

Orhun bey size yazdıklarımı umarım yanlış anlamıyorsundur,ne yaparsın M Ali ağabeyin oldukça titiz. İşin lastik ticareti tahminim size danışmak istediklerim var ulaşa bileceğim tlf no gsm olabilir Selamlar.
 







ilk defa görüyorum bu şekilde kısa kasa :smiley: çok şeker ya ;) hayırlı günlerde kazasız kullanmanız dileklerimle ...takip diyorum
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,623
Mesajlar
1,521,225
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst