Yeni Aracım Bir Dodge

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,304
Masallah araciniz cok guzel. Allah nazardan saklasin. Bu aracin en acil 4 adet maxxis mudzilla lastige ihtiyaci var. aracinizin hazirlanma ile ilgili konusunu garaj http://www.gezenbilir.com/index.php?board=245.0 bolumune acarsaniz daha cok takip eden, ilgilenen ve herseyden onemlisi karsilikli gorus alis verisi yapabilecegimiz veya tavsilerde bulunabilecek arkadaslarimizin daha cok dikkatini cekecektir.
sizin araciniz yanlisim yoksa kesilerek yapilmis kisa sase ve bu ozelligi ile tam bir offroad canavari. araciniza yaptiklarinizi takip etmekten keyif alacagima inaniyorum. saygilarimla
 

Etiketler
Bayram bey merhaba,
garaj kısmına yazmak benimde aklıma geldi ancak aracın bir çok işlemini kendim yaptığım için dişe dokunur sayıda resim yok o sebepten kendi başlığı altında başladım.
araç kesme değil orjinal olarak incirlik üssü için yapılmış olan bir araç,bu bilgiyi istanbuldaki kırımlıoğlu servistende teyid ettim.
zaten aldığım beyde aracı ihaleyle incirlik üssünden 10 küsür sene önce almış ve kısa şase olarak almış.
 


Bayram bey merhaba,
aldığım bey üretim 60 adet demişti ama kırımlıoğlu 10-15 arası uretildiğini söyledi,fiyatı özelden yolluyorum
 






evet gerçekten iyi para ama zaten aracın para eden yeri motoru ve çekerleri..seçmemdeki en önemli sebeplerin başında sağlamlığı,dertsizliği,işletme maaliyetinin çok düşük olması,hiç çürük çarık olmaması idi.tüm bakımlarını yaptım şimdi içini kendime göre kamp aracı yapıyorum.
membranın üzerine plastik yer malzemesi kaplıyorum,üzeride oto taban kaplama halısı olacak.

29032012316


29032012317


29032012320
 





sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Kolay gelsin, güzel oluyor.
Arkadaşlar ben bu arabayı göreceğim, bu demektirki bazı arkadaşlardan şanslıyım, belki önünde fotoğraf bile çektirebilirim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.


İmkan olursa bizde görmek binmek isteriz :smiley:
 


herkee merhabalar,
araç devamlı olarak bahçeşehirde sabah 830 akşam 1900 arası kimin yolu düşerse beklerim.Niyazi abi yazın çanakkalenin tozunu atarız
 


daha resimler hazır değil ama araç boyandı,daha sonra iç ve tavan komple kaplandı,yeni petlas NT3 900X16 lastiklerim takıldı,ön tampona 2 adet ekstra aydınlatma kondu,geçen haftasonu şaft istavroz kesince tüm istavrozlar değişti
 



Orhun bey merhaba kolay gelsin.Aracınız cok güzel hatasız kazasız iyi günlerde kullanın.Konuyu ilgiyle takip ediyorum,eski dodge sevgim yeniden kabarıyor.Uzun seler bu araçlarla uğraştım çok iştahlanırsam belki bir PW 150 toplaya bilirim, işin kötü kısmı koyacak yerim yok çarşı içinde oturuyorum.Araç bittiğinde resimleri bekliyorum Birde motor içinin resmini koysanız, stepne yantı jeep mi bana mı öyle geldi SELAMLAR
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,266
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst