Yeni Aracım Bir Dodge

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,304
orhun bey hayırlı olsun .kesinlikle çok güzel makina .malum sitede satılık ilanlarında duruyordu bir zamanlar .kendi doçum olmasa 1 dk düşünmem alırım diye baktığım bir makina bir doçun daha aramıza katılması çok güzel eğer yardım isterseniz doç hakkında bilgilerimi damia paylaşırım istanbulun neresindesiz bu arada ??
 

Etiketler
Ersel bey merhaba,
aracı beenmenize sevindim,bahçelievlerdeyim,işim bahçeşehirde,araç genelde dükkanda duruyor..burada kendi iş yerimizde ustamızla birlikte ufak ufak topluyoruz.
zaten mekanik ve teknik olarak bişey olursa size soracağım.teşekkürler
 







abi dün abimin yanındaymışın bende kısmet olursa yarın sefaköye uğruyacam .görüşebilirsek görüşürüz
 


için resımlerını en kısa surede beklıyoruz cok merakettım nası bı sey acaba

bırde arazı vıteslerı nasıl klasık 4 ceker , agır devır 4 cekermı
 

orhun arpad' Alıntı:
Gökhan bey merhaba,

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,aracı bende kesilmiş olarak tahmin ediyordum ancak geçenlerde bizim orada parça bulamadığım için aksaraydan parça almaya gittim,parçacıda bulunan amca araca bakıp "bunlardan kaldımı ya,hava kuvvetleri için yapmışlardı bunları az vardı" deyince şüpheye düştüm bende.
aracın altı ortaya çıksın diye dün lifte alıp yıkadık ve alta baktık ama şaselerde herhangi bir işlem yada dikiş izi yoktu.

Orhun

aracınız hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın

yanılmıyorsam 3 yıl önce malum sitede dizel bir tane vardı aynı kasadan, sahibiyle konuşup aracı görmeye gitmiştim araç istanbuldaydı,sahibi adanada incirlik hava üssünden ihaleyle aldığını,kasanın orjinal hali olduğunu söylemişti.
 



aracı ilk aldığımda önce bir üçlü arkada bir üçlü var,biraz önce arka koltuğu söktüm,yer kaplamasını söktüm ve oönü arkayı komple 3m yağ çözücüyle yıkadım,tel fırçayla komple üstten aldım daha sonra bir parti daha yıkadık,şimdi içinde kurutucu çalışıyor eğer komple kurursa bu akşam içini hammerite boya ile boyayıp pazar günü membran kaplayacağımdaha sonra altı şase boyası ile boyayıp pütür atacağım.
Malum sitedeki araç acaba hangisiydi,eğer etiler alkentin önünde duran kırmızı ise benim araç sahibi daha sonra yeşile boyatmış,ama ben geçmişini tam öğrenemedim
 



benim baktığım araç sizinkiyle aynı renkti,şüphelenmeye başladım bu araçmıydı diye :D .valla koltukları kamuflaj kılıflıydı sanki yanlış hatırlamıyorsam. ben,yanılmıyorsam 3 yıl önce dedim ama 4 te olabilir,ilanda 85000 km yazıyordu gibi bir bilgi daha var ama emin değilim. tekrar hayırlı olsun,kolay gelsin.
 




selamlar,

aracın eski sahibiyle konuştum aynı adammış,incirlikten ihale usulu satın almış,araç orjinal kısaymış.yarın hava açarsa aracın arkasını fırçalayıp boyamayı düşünüyorum.yarın ola hayr ola..
tek problem kaldı,eşimle kızımı bindirmek eşim çok yüksek inip binemem diyor kızım(3,5) yaşında oda korkuyor..onlar binmezse kapalı kasa almamın bir anlamı kalmayacak.
iki ucu pis değnek
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,266
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst