Yeni Aracım Bir Dodge

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,304

Etiketler



aracın arka yer kaplamasını kaldırınca altta herhangi bir çürük yada delik olmadığını gördük,böylelikle arkayı boyamaya gerek kalmadıgerçi önede gerek yoktu ama oyun lazım ,yarın eğitim var fırsat bulursam izolasyon malzemesinin siparişini vericem.arkayı tek tarafı aliminyumlu membranla kaplayıp koltuğu takmayı düşünüyorum
 



selamlar,
ön ızgarayı söktüm tekrar boyuyorum,arka kabini ve aracın altını elimiz yettiğince şasi boyası ile boyadık,tüm ampuller yenileniyor,farları söktüm içlerini temizliyorum,önlere yeni sinyal ve park ışıkları aldım,bakalım güzeel oluyor
 



iyi dilekler için tekrar teşekkürler,dün yalıtım malzemelerim geldi yarın(pazartesi)kaplamaya başlıyorum daha sonra döşemecide tavan kaplanacak ve koltuklar düzelecek ve sonrada sefaköyde armoni alışveriş merkezinin karşısında bulunan kral pompa Ekrem ustaya gidip pompa ayarı ve enjektör temizliği yapılacak,ondan sonra Allah kerim
 

bu arada farlar söküldü temizlendi,mevcut H4 tırnaklı ampuller atıldı ve eski tip taslı H4 takıldı,böylelikle farın arkasından ışık kaybı önlendi öndeki ve yandaki sinyal ve ısıklar yenilendi,tepede amerikan kamyonetlerde olan 5 adet sarı ışık için sipariş verildi(mevcutlar yenilerle değişiyor)
pek bir iş kalmadı şimdiye kadarki masrafım ise yaklaşık 1500 tl oldu,en pahalı ürün ise 450 tl ile izolasyon malzemesi...bakalım tavan kaplama ve koltukları düzeltmeye ne gidecek....tanıdık döşemeci varsa yardım rica ediyorum. şimdiye kadarki tüm işçiliği kendim yaptım

Orhun
 



ufak ufak yalıtıyoruz aracı.

12032012270


12032012272


12032012277


12032012279
 







"kısmetse bütün yaz çanakkalede olacak araba,ben haftasonları gelince dağ taş yaparız artık"
Orhun bey, bekliyoruz yaz gelsin diye, belki bende o zamana kadar eli yüzü düzgün bir araba alırım, diğer arkadaşlarıda alıp konvoy yapıp turlarız dağları değilmi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,266
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst