ayhanayhan
ARAMA KURTARMA m 05363764328459832..
Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..
unutmadım neden sizin anlamanızı beklemem de acayip bir ülkedemi yaşıyoruz hayır acayip insanlar arasındamı yaşıyoruz bilmiyorum ben hemen hemen hersene bir araç değiştiririm .. ben bu gün ilanıma 10 lira yazyım gene gelip benden pazarlık pazarlık pazarlık edecekler ve almıyacaklar bunu ben mi yaptım yooo ben aracıma 13 yazayım alıcaklarmı hayır 11 olmazmı diyecekler neden pazrlık sünnetmişşş sünnet ama sünnetinde boyu olmalı ..diyeceğim insanları ister istemez bu çarkın içnde fiyatları bilerek fazla yazmaları doğaldır.......ben sahsen kendi aracımı 16750 den 10500 tl ye aldım bumudur insanların kabartma şişirme piyasası ...he ben alıcıyım diyip çıkan adamada demem denmezde heralde hiçkimse 17 de 17 diye ki şöyle söyliyeyim bana 13 milyar verebilirim aracınıza hesabınıza aklınıza yatarsa görüşelim denmiş olsa adamın elinide tutarım ama 4 lastik takılmış neden bu fiyat böyle olmuş diyene nasıl araç satayım ben siz söyleyin .... demem o ki paranın ve malın sahipleri ikiside haklı nezaman uzlaşırlarsa ozaman ikiside hem haklı hem mutlubahcivankurt' Alıntı:ayhan bey 4 lastik yazısını unutmamışsınız onu ben yazdım.belki biraz sert ama sonuçta benim fikrimde olanlarda var.ayrıca yazdıklarınız iade ettim size ama msj olarak değil.sözlü msj olarak belki susurlukta bir ayran molası vermiştir anlarsınız ya.ben sadece size kibarca sordum okadar tepkiniz ve yazdıklarınız yersizdi(o ilan notunuda siliyorum şimdi)