XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,061

ZJ mi, XJ mi?

• ZJ

Kullanılan: 109 42.6%
  • XJ

Kullanılan: 120 46.9%
  • İkiside değil

Kullanılan: 27 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    256
Ynt: Xj Mi?.. Zj Mi?.. Neden?..

Oğuzhan'ın dediği gibi biz de bu işlere daha modern araçlar ile başladık.Sonra hata yapa yapa ki bu hatalar çok paralara mal oldu maalesef tecrübe sahibi olduk.Maalesef eskiden internet bu kadar yaygın değildi bu kadar bilgi sahibi olamıyorduk. Sonuçta biz ZJ,XJ gibi araçlara sahip olduk ve tecrübe yaşadık. Eğer çoğunlukla günlük kullansaydınız 97 ve üzerini tavsiye ederdim ama sadece hafta sonu için değmez.

Ayrıca çoğu kişi offroad veya hafta sonu eğlencesi için arazi aracı almayı normal araç almak ile karıştırıyor ki normaldir ilk alırken biz de karıştırdık. Hafta sonu alacağınız aracın içinin cancanlı olması kaportasında vuruğu kırığı olmasına takılmayın.Siz de kullanırken çizdireceksiniz,kıracaksınız,yamultacaksınız zaten.

Etiketler

Ben uzun aramalardan sonra 93 model 4.0 select trac sanzumanlı bir ZJ aldım. Bu arabada XJ nin arazi kabiliyeti ve yakıt ekonomisi, ZJ nin de konforu mevcut. O yüzden bence bu konuda sorulan sorunun cevabı= XZJ :smiley:

Bir hafta içerisinde offroad donanmlı 1996 zj mi sattım 2004 2.7 wj aldım. zj tam bir canavar argo olacak biraz ama tabiri caizzze dağ bayır yardırıyodum resmen wj donanım yok tam bir şehir zübbesi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR