Ferhat GÜL
Kamp I
Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..
Yakıt vergi ve konfor haricinden arazide hangisi daha başarılı ?
Yakıt vergi ve konfor haricinden arazide hangisi daha başarılı ?
Ferhat GÜL' Alıntı:Yakıt vergi ve konfor haricinden arazide hangisi daha başarılı ?
Ferhat GÜL' Alıntı:Yakıt vergi ve konfor haricinden arazide hangisi daha başarılı ?
son_kral_54' Alıntı:Herzaman söylerim bunu.En iyi araç sizin seçtiğiniz araçtır.
KLL' Alıntı:fabrikasyon hallerinde ise, şüphesiz XJ daha kaabiliyetli olacaktır. modifiye ederseniz ikiside aynı şey. yol koşullarında tartışmasız zj daha iyi.
son_kral_54' Alıntı:sevgli levent kardeş.
ben o cevabı bozo'nun cevabına istinaden genelleme olarak yazdım.
yinede sözümdeyim. kimse,kimsenin parasal yönünü bilemez.yada o aracın çıkacak masraflarını biz değil alan karşılıyacak.
her aracın avantajı ve dezavantajı vardır.belki sorularla biryerlere gelmeye çalışabilir.sonunda bütcesinin el verdiği araca
karar verecektir.işte o araç onun için en iyi araçtır. unutma kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.
anlaşılan size ne desek boş.997799' Alıntı:ben rav4 gibi bir aracı hiçbirşeyi bilmeden alıyorum diyelim şimdi en iyi arazi aracı bu mudur, böyle seçim yapmak üzere olan birine dur yapma demeyelim mi...bu arkadaş bu arazide yürüyemeyecek aracı seçince en iyi araç seçtiğin araçtır mı diycez?
geçen gün manyağın biri buralarda mahindra mıdır nedir onu yazdı sağa sola, siz bana sorsanız mahindramı-xj mi diye; ben size en iyi araç seçtiğiniz araçtır mı demeliyim?
burada normal araçlardan bahsetmiyoruz, konu arazi araçları...
tekrar ediyorum iyi niyetinizi anlıyorum ve saygı değer buluyorum ama bu onayladığım anlamına gelmiyor....
saygılar..
son_kral_54' Alıntı:anlaşılan size ne desek boş.
ben gözünü kapa al bi araba demedimki.tabiki bilenlerden fikir soracak,eğrisi,doğrusu.
sonra matematiğini yapıp kendine uygun olan seçilecek.işte o araç onun için en iyi araçtır.
ayrıca herkezin bi zevki,hastalığı vardır.mahindra'da olabilir,f16 da bize düşen biliyorsak birşeyler o arkadaşla paylaşmak.
mahindrayı soran arkadaşın manyak olduğuna katılmıyorum.aksine makul karşılıyorum.her aracın bir hastası yada alıcısı vardır. son olarak diyeceğim sizin eşşeğiniz beyaz olsun,(benimki hep kara.)saygılarla.
konuyu ben açmışım taaa ne zamannnson_kral_54' Alıntı:Herzaman söylerim bunu.En iyi araç sizin seçtiğiniz araçtır.
sizi mesajlarınızı okumaya davet edyorum levent bey.997799' Alıntı:şimdi satır satır cevaplayayım...
aynen öyle bu sayfalarda bu yazılarınızla bana ne deseniz boş...bi yere varamazsınız...
gözü kapalı al dediniz dememdim zaten bende, fikir soruyorsa fikiriniz varsa cevaplayın...
matematiği yapıp tabiiki kendisi seçecek alıcı, bize soru soruyorsa bizler burada devereye giricez. tecrübelerimizi, bildiklerimizi yazıcaz.kıyaslıyacak bakacak hesaplayacak ve alacak...
mahindra yı ayrı bir konuda açıp şöyle böyle yazsaydı o kişiye manyak gibi bir tabir kullanacak kadar edepsizlik yapmazdım, ama ne yaptığını anlamadınız sanırım, bir mesjı kopyalayıp 6 ayrı araç mukayese yada tavsiye sorularının olduğu konulara yapıştırmış...buna makul dedikten sonra zaten burada karşılıklı yazışmaya devam etmenin bi mantığı yok...
en başa dönersek sizin tarzınızda bir mesajı garaj bölümünde paylaşmanız daha mantılklı, yada kimin aracı en güze diye soru geldiğinde bu cevabı yazmanız yine mütevazi ve hoş görü dolu olacaktır...
ayrıca sizin eşşek niye kara oluyor da benim ki beyaz, ben kara eşşeği seviyorum belkisaygılar....