Unimog U 1700 L

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET GÖKHAN KANCA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,702
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Unimog U 1700 L

ya bizde düşünüyoruz bu tarz bir makina şirkete. Pek bulmak zor. Eski modeller var. Sizin aracınız kaça gitti acaba.

Etiketler

Umarım kullanacak olan firma çalışanları aracı hakettiği özen ve temizlikte kullanırlar. Sanırım aracın satıldıldığına en çok biz forum üyeleri ve kızınız üzülmüştür. Ama kızınızın gönlünü almak istiyorsanız yeniden bir unimog arayışına girmenizde fayda görüyorum ::smiley:

Aracımız 110.094 TL nakit satıldı. Yeni kasa araç sivilde Türkiye de çok az var ben hepsini tanırım aşşağı yukarı. U 1300 ile U 1250 başka U 1700 başka aksı başka körük lastiği başka fren balatası başka ama herşeyi mercedes benzde var. Çok zor bozuluyor ama zor bir araç söylemesi benden. Anlayan usta yok karayolları formenleri bu işten anlıyor. Koluman servis desen cellat Allah düşürmesin...

Ahmet bey siz zevkini çıkardınız daha iyi bilirsiniz ama düşündümde diğer özellikleri yanında sanırım bir insanın sahip olabileceği en havalı araçtı sizin unimog :smiley: :smiley: :smiley: haksız mıyım?

AHMET GÖKHAN KANCA' Alıntı:
Havalı tabi hemde çok ve bu işte Türkiye koşullarında son noktadır.
Dünya üzerinde de Unimog'la boy ölçüşebilecek denk özelliklerde bir başka araç var mıdır bilmiyorum

Aracı ben beğendim valla.
Bursa İznik Derbent köyüne gittim orada bir zeytinliğim var. İlk depoyu fulledim pazar günü 260.000 tl ye doldu 80 lt. bugün bitti 790km yaptı 330kr yani biraz daha sürülünce yakıt dahada düşer. Yav bu araçlar hiç bişey yakmıyor Unimog a göre :smiley:

Not: Arkadaşlar sen ne arabası alsan zaten dünyanın en iyi arabası oluyor diyo ama yok öyle bişey :smiley: :smiley: :smiley:

IMG-20110213-00134.jpg

IMG-20110213-00135.jpg

IMG-20110213-00143.jpg

Konuyu baştan sona okudum unimoglara karşı bir sempatim vardı , sizin aracınızı görünce daha da arttı.Satmanıza gerçekten sizin kadar üzüldüm.Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız .. :smiley:
Sevgiler,Saygılar ,

Saol dostum bu hilux ü çok erkek bir taşıt yapmayı düşünmüyorum , arka bölümü düz şekilde ABS plastik ithal bir kapakla örttüm ve içine aynı malzemeden havuz koydurdum.. ama enteresan örnekler var süper yakışıklı ve performanslı hale gelebilir..

19749_224496006318_503251318_362986[1].jpg

IMG_5616[1].jpg

siyah hilux çok dehşetmiş. Gerçektende kullanınca en iyisini kullanıyorsunuz. Şanslısınız bizim gibi sadece askerde unimog kullanmadınız. Arada kara yollarında görüyorum bir ah geçiriyorum içimden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR