Unimog U 1700 L

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET GÖKHAN KANCA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Unimog U 1700 L

Maşallah süper gülle gülle kullanın.
Batığınız yerde çok fena çamurmuş

Selamlar

Etiketler

Çok güzel araç. Hastasıyım bu seri Unimog'ların. Bence üretilmiş en yakışıklı Unimog'lar bunlar. Kızınızı yuvaya bu araçla bırakırken etraftakilerin bakışlarını görmek isterdim ;D

Deli alet, yuva olayı ise tam bir fantezi, aslında yuvayı arka kasaya kurabilirsiniz yuvaya gitmeye gerek yok :D Kızınızın sınıfında iyi bir itibarı olmuştur herhalde :smiley:

aynen hatta tam kamplik girilmeyen yerin en girilmiyenine gir çik kamp at akşamda kal. kesin webostoda vardir araçta

Kızım tutturuyor yuvaya kamyonumla gidelim diye, ne yapayım biniyoruz gidiyoruz tabi ordanda işe gidiyorum ;D Kısa bir etap ama olsun günün stresini sabahtan sıfırlamış oluyoruz.. Webosta konusunda şunu belirtmeliyim iyi olurdu ama şu anda tavan tipi bir klima fikri var ve konuyu bir firmayla görüşüyorum. Hem kabini hem ön söför maalini soğutacak ısıtacak..

14042010.jpg

Ahmet Bey merhaba,

Ben cumartesi akşamı Kozyatağı'nda dar bir sokakta üstüne çıkmakla tehdit ettiğiniz toyota'nın sahibiyim. ;D

Şaka bir yana karanlıkta sokağın başından bir şey gelmeye başladı. Büyüdü , büyüdü dahada büyüdü. Ebatlar inanılmazdı. Ben aracıma büyük diyordum. Sizinki benim araçtan üst üste 2 tane. Sağlık ve mutlulukla kullanmanızı dilerim. Daha rahat bir ortamda tekrar görüşmek üzere.

Canım abim
Benim iş ortağım orda oturuyor, şakacı çıkmazı şaka yapma yeri ezermiyiz biz hiç ;D arabanızda harkulade bir araç bakma biz kamyoncu olduk esprilerimizde ona göre ::smiley:

İş yerim Ümraniye Tepeüstünde her zaman beklerim
saygılar
Ahmet Gökhan KANCA
0532 656 48 41

Fotoğraf-0025.jpg

Arkadaki kabin için bir projeniz var mı? Boş hali ile kabine biraz yazık oluyor sanki.

Selam
Bu aracın arazide ,şehiriçi ve dışında 100 Km.deki yakıt tüketimini hiç ölçtünüz mü ?
Ruhsatta kamyon mu ,yoksa kapalı kasa kamyonet diye mi geçiyor ?
Güle güle ,keyifle kullanmanız dileklerimle... :smiley:

Aracımız kapalı kasa kamyondur. Turbo Dizel motor 20 lt ile 22lt arası yakar.

Fabrika verileri aşşağıdaki gibidir.

http://tractivforce.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47:u1300-1700-specs&catid=44:tech-specs-unimog&Itemid=91

Arkadaki kabin; duvar ve tavanı 5 cm izolasyonlu içi komple galvaniz kaplıdır. Zemini aluminyum çeta kaplıdır. İki sıra oturma vardır. Üçüncü akü ve gemici merdiveni arkadadır. Kabin içi bir karavan konforunda dizayn edilebilir ama o zaman tavanıda körüklü ve yükselir yapmalıyım diye düşünüyorum. Fikirlerinize de açığım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR