Unimog U 1700 L

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET GÖKHAN KANCA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,727
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Unimog U 1700 L

Değerli arkadaşlar,
Hilux adventure modeli aracımız fabrika standartlarında yetersiz kaldığı durumlar oldu. Güvendiğimiz arka limited kilit bizi hayal kırıklığına uğrattı bir beko loder kurtardı rezillik yani.

Bu sebeple ARB havalı % 100 arka defransiyel kilidi taktık. Hava komprasörünün büyük olanını taktık ki ileride önede dif. lock takarsak hava yetsin, yani önün hazırlığıda var. Öne niye takmadın diye sorarsanız; başka marka araçlara takan arkadaşlarım çok memnun değiller, ayrıca ön düzen komple sökülüyor ve bu pek hoşuma gitmedi malum araç 3.000km de. ( Ön defransiyel kilidi dahil ödemesini yapmıştım son anda vazgeçtim )

Aracı denemek için Ataşehir şantiyede pir pist hazırlattık. İnanmıyacaksınız ama aracın performansını merak ettiğim için yarım saat kepçe çalışdı....

SONUÇ: ARB çağın icadıdır. :smiley:

SAFARİ marka ABS plastik snorkel de ertesi gün takıldı. :smiley:

IMG-20110323-00255.jpg

IMG-20110323-00258_1.jpg

Ynt: Unimog U 1700 L

Konunun artık başlık amacının dışına çıktığını görüyor ve konuyu kilitliyorum.
Sn. Ahmet bey Hilux aracınıza ait paylaşımlarınızı lütfen ilgili marka başlığı altında yapınız.
Unimogu satın alan firma yetkilisi sn aqqua araç ile ilgili yeni haberleri paylaşmak istediğinde lütfen bana özel mesaj atsın , gereğini yaparım.
Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri