Unimog U 1700 L

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET GÖKHAN KANCA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,727
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Unimog U 1700 L

EVOLUTİON' Alıntı:
Aracı satıosunuz galiba inşallah kıymetni bilen biri alır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyonet-kamyon-mercedes-kiralik-filmlere-askeriyenin-su-anda-kullandigi-kasa-unimog-28814472/detay/

bu sorunun yanıtını benmi kaçırdım bilemiyorum ama göremedim .. araç satılıkmı ve bu ilan sizemi aittir ?

Etiketler

selamlar, aracınızı hayırlı günlerde kullanın.

size geliş hikayesi nasıl anlatır mısınız? aldığınızda nasıldı bu hale nasıl geldi?

mergen' Alıntı:
Ahmet Bey, satmayın sakın sonra çok üzülürsünüz.

En azından bana para çıkana kadar ;D

Bence de üzüleceğiniz kesin .Aracı toplayacakmışsınız zannettim ,sanki bir ara satışa çıkarıp sonra vazgeçmişsiniz gibi bir intiba sezinledim ,tamamen benden kaynaklanan bir yanlış anlama oldu sanırım .Çok temiz bir araç , Gezenbilir Ailesi'de bir arkadaş alırsa gözünüz arkada kalmasın ,hayırlı satışlar . :smiley:

Ahmet bey dün akşam süper loto oynadım satış için cuma sabah sizi erkenden sizi arayacağım ;D ;D ;D
Aracı satarsanız en çok kızınız üzülecektir diye tahmin ediyorum. Hayırlı satışlar dilerim

Aracın Türkiye'ye gelişi; Bir Alman firması aracılığı ile getirildi ve millileştirildi. Ama çok zor bir iş. Gerçekten büyük proje gözüyle bakmak lazım. İnanın çok zor bir uzvunu bozuyor ama anlamak bilmek gerekiyor. Bize ilk geldiğinde KOLUMAN Mercedes e gönderdim yağı suyu değişsin hemde bir gözden geçirilsin diye. Aracın frenleri hem hava takviyeli hemde hidrolik 4 tekeri disk önlerde çift caliper var yani üç takım disk balatası var. Aracın fren hidroliğini değiştikten sonra havasını almak içiin tahmin ediyorum hidrolik rekorlarından birini gevşetmişler. Biz arabayı alıp şirkete doğru yol aldığımızda tabi üç sefer pompaladık freni ayağımda fren hiç yok sıfırrrrr inanamazsınız araç 5000kg üstü ve gazlamışız koşuyor... ??? ??? ??? Allahtan eksoz freni var arabayı yan yolda zorlan vites küçülterek felan durdurdum. Ya bu ustalar adamı katil ederrr, sağ ön tekerin orada yağlama olmuş bir baktım rekor boşta hidrolik sıfırrr. ÖLECEKTİK ??? ??? Neyse ki büyük birşey olmadı. Araba yürüyerek bir şikayeti olmadan gidiyor adamlar bozup geri gönderiyor. Bir daha KOLUMAN mı aman aman. Öğrenmenin yaşı yok her uzvunu amerika yı keşfederek öğrendik öğreniyoruz. Bence temel prensip ne marka olursa olsun fazla kurcalatmayacaksın....
Ben bu yazıları yazarken kızım ekranda köşedeki kamyon resmini öptü ''canım kamyonum'' dedi . :-* :-* :-*

süper araç güle güle kullanın insan bununla neler yapmazki :smiley:

wanted' Alıntı:
süper araç güle güle kullanın insan bununla neler yapmazki :smiley:

Mesela... ::smiley: [attachment=1]

2008-03-12-SMG TRAVELMOG.jpg

Bizim en buyuk fantazimiz arkaya bi mini palfinger (bomlu vinc) koydurmakti. Sonra aracin kasasina oturacak bi konteyner yaptiracaktik. Arac kamp amacli bi yere gidiyorsa konteyner'i alip sirtina koyacak gittigi yerde de sirtindan indirip kendini daga tasa vuracakti....
Isin dogrusu bu arac sirtinda karavan varken tad vermez bissuru yuk ve agirlik merkezi cok bozulur. Ama kimsenin gidemedigi cikamadigi yerlede (Balta girmemis) kamp yapmak da ne fantazi dimi?

Abicim olmayacak birşey değil, lakin palfinger winç koymayı düşündüğün kabinin 10 katı ağırlığında. ;D Birde bu arabanın hafifi de 90 yapıyor 5 ton yüklüsüde ama tabi hafiflemek çevikliğini arttırır. ::smiley: Araç yüklü değilken 3 le yüklüyken 2 ile çıkacaksa çıkıyor rampayı yani çıkmam demiyor ama mazot sarfiyatı hafifledikçe azalır. Hem abi senin araba ağlıyormuş valla kitlemişsin garaja kalmış öyle :'( :'( :'(,,,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri