Unimog U 1700 L

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET GÖKHAN KANCA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,694
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Unimog U 1700 L

Dogru bayagi bi agirdir dimi? Bak simdi yapilacak is mi bu? bi genc kizin butun hayallerini yiktin... :D Ama ben oyle nakliyatcilarin bomlarinda degil de soyle 1-2 ton filan kaldiranlarindan dusunuyordum (hayal ediyordum) hiab'da diyorlar. Agirligi 1 ton'dan fazlamidir?
http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-is-makinesi-satilik-is-makinesi-mobil-vinc-firtina-gibi-ilk-gelen-alir-son-10-gun-31573892/detay?
http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-is-makinesi-satilik-is-makinesi-mobil-vinc-3-5-tonluk-avrupa-vinc-31830646/detay?
http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-is-makinesi-satilik-is-makinesi-mobil-vinc-satilik-hiyap-hidrolik-vinc-satilik-hidrolik-vincler-hiyap-vinc-31461179/detay?

Beykoz senliklerine gidelim diyoruz ama benim pazar gunu ehliyet imtihanim var (BA2'den EA2'ye gecis). En azindan o hafta bi etkinlik yapalim ne dersin?

Etiketler

Bu resimlerdeki vinçlerin hepsi iş yapar, kasa bağlantıları senin arabada geri kaydırılır araya alınır yani aslında sağlam bir hiab bulunsa olmaz diye birşey yok. Birde abi bunların dört tane pistonla yere basanı var, araç şase olarak geri geri giriyor hidrolikleri bağlıyorsun hop alıyor vinci gidiyor. istersen o da olur kabin yere 4 tane pistonla basar kabini bırakırsın sırtına kasayı alırsın yük taşırsın. ;D Ben her hafta bir dağ taş bulup çıkıp oturuyorum, karşıya daha hiç geçmedim belki bu hafta geçerim arayayım mı abi seni :eek: ;D

Yağmur sonrası bu yangın yolunu da aşarızzz..

019.jpg

Ahmet bey aracınız çok güzel maaşallah....Acaba kamyon geçtiği için E tipi ehliyetle mi kullanıyorsunuz....

bir aydır hayallerimi süslüyordu ama alacak maddi gücüm olmadığı için sadece hayal.

neyse ahmet bey hayırlı olsun. satıldı diye yazıyor sahibinden.com da. alanın kim olduğunu da merak ediyorum umarım gezenbilir.com üyesidir de aracın değerini bilir ve iyi bakar ...

Değerli Dostlar,
Aracımızı Kanada menşeili Türkiye'de faaliyet gösteren bir altın madeni satın almıştır. Aracı acil müdahale yapmak üzere tünellerde kullanacaklarını belirttiler. Üzerindeki izolasyonlu kabin sökülerek yangın söndürme adaptasyonu çeşitli ekipmanlar takılacak 100.000 tl ekstra donanımların bütçesi olduğunu duydum. Bu sabaha karşı çekici ile yola çıktı. İçini boşalttım inanın acayip tuhaf bir duygu hatta kızımla son bir tur attık çekiciye beraber yükledik. İnanmazsınız şimdiii. :'( :'( :'(
Önümüze çıkan yeni projeleri değerlendireceğiz artık çünkü bize göre bir panzehir daha bulunamadı.
saygılarımla..

Kartal-20110115-00085.jpg

Kartal-20110115-00089.jpg

Kartal-20110115-00087.jpg

AHMET GÖKHAN KANCA' Alıntı:
Değerli Dostlar,
Aracımızı Kanada menşeili Türkiye'de faaliyet gösteren bir altın madeni satın almıştır. Aracı acil müdahale yapmak üzere tünellerde kullanacaklarını belirttiler. Üzerindeki izolasyonlu kabin sökülerek yangın söndürme adaptasyonu çeşitli ekipmanlar takılacak 100.000 tl ekstra donanımların bütçesi olduğunu duydum. Bu sabaha karşı çekici ile yola çıktı. İçini boşalttım inanın acayip tuhaf bir duygu hatta kızımla son bir tur attık çekiciye beraber yükledik. İnanmazsınız şimdiii. :'( :'( :'(
Önümüze çıkan yeni projeleri değerlendireceğiz artık çünkü bize göre bir panzehir daha bulunamadı.
saygılarımla..

Selam

Hayırlı olsun diyorum,fakat inanın bende sizin kadar üzüldüm.İnsanın içinden sankı bir parçası kopuyor gibi.bir tarafı eksik kalıyor.
:'(

Ben Hilux, Pajero 2.5, Pajero 3.0, Pajero 2.8 iki adet, 1991 xj, 1998 xj, Unimog U 1700 L gibi araçlara motor mekanik ve modifikasyonu hobi gibi yapdım, topladım, bindim şimdi yeni projeler derken hepsi için keşke satmasaydım dedim zaten. Yani her kez birşey yazıyor yada konuşuyor ama gerçekten deneyim araç toplamakla ilgiyle ve orjinal olmasıda parayla alakalı. :smiley:

üstad herhalde bu forumda offroad la uğraşıp da sizin aracınıza hasta kalmayan olmamıştır...ben muhtemelen sizden daha fazla üzüldüm aracın satılmasına ama hayırlısı olsun sizin için...

size hayırlı olsun ama araca yazık olacak iş aracı olarak kullanacaklar güzelim unimogu :'( :'( :'(

keşke ona yetecek param olsaydı kurtarsaydım onu bu hayattan ;D ;D ;D

AHMET GÖKHAN KANCA' Alıntı:
Kurtarma aracı devamlı kullanılmaz, yani yangın söndürme araçları gibidir. Madende göçük olacak veya bir terslik olacak ki hareket etsin. Yani bizim makine yine fazla koşmaz.

işte buna sevindim :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR