Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deveci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 261
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,312

hangi unimog offroad için daha uygun

• 404

Kullanılan: 17 29.3%
  • 406

Kullanılan: 10 17.2%
  • 416

Kullanılan: 11 19.0%
  • 421

Kullanılan: 20 34.5%

• Kullanılan toplam oy
    58

Etiketler
Ynt: Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

umutcelikel' Alıntı:
Nasıl toparladı araba daha şimdiden ya, hayret birşey.. Güle güle kullanın ;D
tşkler
evet aslında boya kaborta harici çok şey yapmadık arabaya ama yinede şimdiden güzel oldu.

deveci' Alıntı:
tşkler
evet aslında boya kaborta harici çok şey yapmadık arabaya ama yinede şimdiden güzel oldu.
Engin bugun sen henüz gelmemişsin dükkanada yine senin makinanın yanına gelip check ettim geçerken ... astar iyi olmuş ama içeri girmiş boya .. koltuklara sıçramış haberin ola ;D

Off_Road' Alıntı:
Engin bugun sen henüz gelmemişsin dükkanada yine senin makinanın yanına gelip check ettim geçerken ... astar iyi olmuş ama içeri girmiş boya .. koltuklara sıçramış haberin ola ;D
evet bende gördüm hatta boyacıya kızdım ama normal boyadan farklı olarak bu astar tiner ile tam olarak temizlenebiliyormuş.
koltuktaki yırtıklar boyadan sonra döşemecide yapılacak
kabin içi zift zemin kaplaması ve üzerine kalın naylon olacak.
şu boya bir bitseydi öbür işlemlere başlayacaktıkta geciktik.
kayseriye geldiğinden haberim olsaydı görüşürdük.
bolu gezisi nasıl geçti resimlerini gördüm gerçi ama.

Off_Road' Alıntı:
iyiydi tabii bütün gezenbilir etkinlikleri gibi ... gelecek yılkine umarım sende katılırsın ... :smiley:
evet bu senede katılmayı aslında çok istemiştim.
o ortamda olmak insanlarla tanışmak güzel olurdu
ama hem aracın işlerinin bitmemiş olması ve hazır olmaması hemde iş yoğunluğundan katılamadım.
gelecek yıl inşallah katılırım.

15000 tl civarında bir arazi aracı almak istiyorum.2008 skoda fabia aracımı stmadan önce ailece bir pikniğe gittik.orada iki kişiye ait arazi aracı vardı ve beni çok özendirdiler.onların yaptığı hareketleri bu araba ile yapmak mümkün değildi tabiki.aracı sattım yerine dediğim gibi 15000 tl civarında bir razi aracı almak istiyorum.hem normal yolda hemde arazide kullanacağım bir araç olmalı.arazide araç kullanacak kadar tcrübeli değilim ama sizlerinde yardımıyla belki yaptığınız organizasyonlarada katılabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum.
saygılarımla,
ediz hun

edizhun' Alıntı:
15000 tl civarında bir arazi aracı almak istiyorum.2008 skoda fabia aracımı stmadan önce ailece bir pikniğe gittik.orada iki kişiye ait arazi aracı vardı ve beni çok özendirdiler.onların yaptığı hareketleri bu araba ile yapmak mümkün değildi tabiki.aracı sattım yerine dediğim gibi 15000 tl civarında bir razi aracı almak istiyorum.hem normal yolda hemde arazide kullanacağım bir araç olmalı.arazide araç kullanacak kadar tcrübeli değilim ama sizlerinde yardımıyla belki yaptığınız organizasyonlarada katılabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum.
saygılarımla,
ediz hun
Merhaba
15 bin TL lik bir bütçe orta halli bir arazi alabilmek için hiçte az değil.. size önerim off road bölümündeki araç forumlarını uzun uzun vakit ayırarak okuyun.. sonrasında şimdikinden çok fazla hem bilginiz hemde sorularınız olacaktır ona göre yolunuzu ve aracınızı seçersiniz .. ama hemen hatırlatmakta fayda varki Off road merakının doğurduğu maliyetler aracın alımıyla bitmez aksine onunla birlikte başlar :smiley:
eğer büyük şehirlerden birisinde yaşıyorsanız ve şehir içindede tek araç olarak bu arazi aracını kullanacaksanız öneremem ama gerçekten arazi aracı keyfi çıkaracaksanız (Engin bey kızmaz heralde çünkü Unimog farklı sınıf bir araçtır ) umarım yakında sizi bir defender üstünde görürüz :smiley:
selamlar

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Merhaba
15 bin TL lik bir bütçe orta halli bir arazi alabilmek için hiçte az değil.. size önerim off road bölümündeki araç forumlarını uzun uzun vakit ayırarak okuyun.. sonrasında şimdikinden çok fazla hem bilginiz hemde sorularınız olacaktır ona göre yolunuzu ve aracınızı seçersiniz .. ama hemen hatırlatmakta fayda varki Off road merakının doğurduğu maliyetler aracın alımıyla bitmez aksine onunla birlikte başlar :smiley:
eğer büyük şehirlerden birisinde yaşıyorsanız ve şehir içindede tek araç olarak bu arazi aracını kullanacaksanız öneremem ama gerçekten arazi aracı keyfi çıkaracaksanız (Engin bey kızmaz heralde çünkü Unimog farklı sınıf bir araçtır ) umarım yakında sizi bir defender üstünde görürüz :smiley:
selamlar
ertuğrul abi offroad konusunda benden daha tecrübeli olduğundan dolayı bu konuda ne dese doğrudur
ama bende nacizane fikirlerimi söyleyeyim
önce aracı tam olarak ne için istediğinize karar verin.sonrası kolay size adım adım inceleyerek bir araç öneririz.
4x4 araçları aşağıdaki sebeblerden dolayı alıyorlar
1-şehir içinde hava atmak ve prestij sağlamak
2-kır gezisi ve piknik yapmak
3-bozuk şehir içi yollarda ve kışın daha rahat gitmek
4-moda olduğundan
5-aile için daha emniyetli olduğundan
6-ava ve balığa gitmek için
7-şantiyede kullanmak için
8-iş icabı kullanmak için
9-sadece hafta sonları orta düzey offroad yapmak için
10-ağır offroad için
11-offroad parkur yarışları için

yazdıklaınız için çok teşekkür ederim.tecrübelerinizi paylaştığınız için çok memnun kaldım.
ertuğrul beyin yazısından sonra daha çok yazıları okudum.haklısınız öncelikle ne istediğimi bilmeliyim.engin beyin maddelerinden 2,3,5,6,9 ve sonrasında 10. maddeler benim için geçerli olacak.ilk etepta kısa şase li suzuki vitara veya toyota rav4 benim acemiliğimi alacaktır diye düşünüyorum.sonrasında sizlerinde destekleriyle bu maceralarınızda bende yer almak isterim.

saygılarımla,
ediz

edizhun' Alıntı:
yazdıklaınız için çok teşekkür ederim.tecrübelerinizi paylaştığınız için çok memnun kaldım.
ertuğrul beyin yazısından sonra daha çok yazıları okudum.haklısınız öncelikle ne istediğimi bilmeliyim.engin beyin maddelerinden 2,3,5,6,9 ve sonrasında 10. maddeler benim için geçerli olacak.ilk etepta kısa şase li suzuki vitara veya toyota rav4 benim acemiliğimi alacaktır diye düşünüyorum.sonrasında sizlerinde destekleriyle bu maceralarınızda bende yer almak isterim.

saygılarımla,
ediz
mrb ediz bey
hem offroad başlangıç hemde aile ile kullanım için suzuki vitara güzel bir seçim.
arazide bir süre araç kullanıp diğer araçların performans ve özelliklerini görünce olay kafanızda daha iyi şekillenecektir.
gezilerimize her zaman bekleriz.

unimog un boya aşaması

25072010488.jpg

25072010489.jpg

25072010490.jpg

25072010491.jpg

25072010493.jpg

Merhaba ENGİN bey unimog göreve hazır görünüyor şimdiden hayırlı sürüşler dilerim kazasız belasız aracı hazır komple boyamışken değişik renge boyamayı düşünmedinizmi

h.rahmi' Alıntı:
Merhaba ENGİN bey unimog göreve hazır görünüyor şimdiden hayırlı sürüşler dilerim kazasız belasız aracı hazır komple boyamışken değişik renge boyamayı düşünmedinizmi
tşkler
düşündüğüm birkaç renk oldu ama en son yine beyaza karar verdim.
aracın üzerine yazılar yapıştıracağım beyaz daha iyi gösterir diye düşünüyorum.

hayırlı olması dileğiile bol çamurlu sürüşler ;D...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR