Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deveci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 261
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,315

hangi unimog offroad için daha uygun

• 404

Kullanılan: 17 29.3%
  • 406

Kullanılan: 10 17.2%
  • 416

Kullanılan: 11 19.0%
  • 421

Kullanılan: 20 34.5%

• Kullanılan toplam oy
    58

Etiketler

Ynt: Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Engin bence Mercedes'ten reklam bedeli alman lazim... ::smiley:
evet haklısın ertuğrul abi
mercedes benz yazısı ayrı bir hava ve asalet veriyor.
reklam bedeli olarak bana artık birtane sıfır unimog u500 verirler herhalde (fiyatı 265,000-euro)
aslında kasaya alfateknik diye yazdırmayı düşündüm ama daha önce arabaların üstündeki yazılardan dolayı kaç kez ceza yediğimden vazgeçtim.
yazılar için muayene istasyonundan tescil alıyorum,ruhsat değişirken yazı logo vardır ibaresini her seferinde özellikle belirtmeme rağmen tekrar yazmıyorlar.

kapalı kasanın ön tarafına 2 adet cam açıldı
kullanılan camlar arka taraftada kullandığımız zor kırılan ve dağılmayan kalın mikalı tır ön camı

03082010527.jpg

03082010529.jpg

kabin üstüne açtırmış olduğum sunroof camı resimleri
camın hava almak amacıyla açılır kapanır olmasını istiyordum ama istediğim ölçülerde bulamadım.
yaptırmak istedim istediğim şekilde yapamıyorlar ve su sızdırmazlığına garanti veremiyorlar.
daha sonra hazır yapılmış bulabilirsem veya yaptırabilirsem değiştirebilirim.
ama bu haliyle bile çok güzel oldu.
siyah,mikalı ve hafif bombeli cam kullandık.

03082010524.jpg

03082010525.jpg

03082010526.jpg

03082010531.jpg

hava tankına taktırmış olduğum vanalı hava çıkış rekoru
spiral hortumla beraber lastiklere hava basmak için ve arazide tozlarımızdan arınmak için kullanacağız.
hava deposunda 8 bar basınçta hava var.
almış olduğum ek donanımlar:
spiral hava hortumu,ayarlı ve basınç göstergeli lastik hava basma aparatı,hava tabancası ve farklı görevlerde rekor ucları

03082010532.jpg

aracın frenleri kontrol amacıyla söküldü
balatalar kontrol edildi
fren merkezi lastikleri değişti
ezik olan hidrolik rekoru değiştirildi
el fren telleri sökülerek çalışmayan taraf tamir edildi
tekrar hidrolik doldurularak frenlerin ayarı yapıldı

05082010533.jpg

05082010534.jpg

05082010535.jpg

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Halen deneyebilmiş değilim Makinayı ... dolayısıyla sanal geliyor bana ... ;D ( msj anlaşılmıştır eminim ::smiley: )
valla ertuğrul abi kaç defa denemeye gidelim dedim ama sen vakit bulamadın bende suç yok :smiley:
kayseriye geldiğinde hiç uğramıyorsun bile.insan bir uğrar çayımızı içer.
cuma günü öğle vakti önümden geçtin yine uğramadın
ramazandan önce bir yerlere gitsek iyi olurdu.sende mustafa da arabayı denerdiniz.
ne zaman isterseniz arabam emrinize amade ;)

deveci' Alıntı:
valla ertuğrul abi kaç defa denemeye gidelim dedim ama sen vakit bulamadın bende suç yok :smiley:
kayseriye geldiğinde hiç uğramıyorsun bile.insan bir uğrar çayımızı içer.
cuma günü öğle vakti önümden geçtin yine uğramadın
ramazandan önce bir yerlere gitsek iyi olurdu.sende mustafa da arabayı denerdiniz.
ne zaman isterseniz arabam emrinize amade ;)
bu kadar açık çek verince söyleyecek bişeyde kalmıyor ...neyse umarım en kısa zamanda tşk .. :smiley:

ben denedim abi viteside harika yakında bir bebek unimogumuzda dogar anlayan anladı.. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,800
Kayıtlı Üye Sayımız
166,608
Kaydolan Son Üyemiz
haiderkoco

Çevrimiçi üyeler

Geri