Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deveci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 261
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,315

hangi unimog offroad için daha uygun

• 404

Kullanılan: 17 29.3%
  • 406

Kullanılan: 10 17.2%
  • 416

Kullanılan: 11 19.0%
  • 421

Kullanılan: 20 34.5%

• Kullanılan toplam oy
    58
Ynt: Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

h.rahmi' Alıntı:
hayırlı olması dileğiile bol çamurlu sürüşler ;D...
tşkler
sizin araçta çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Allah kaza bela vermesin.bol eğlenceli sürüşler.....

Etiketler

6 adet yedek cant ve üzerindeki cantlar kumlandı.
4 adet çamurluk kumlandı

28072010497.jpg

28072010499.jpg

28072010499.jpg

sıradaki tadilatlar:
-çamurlukların kabortacıda düzeltilmesi
-arabanın alt kısımların siyaha boyanması
-arka kasa içinin kaplanması
-arka kasanın mika camlarının değiştirilmesi
-arabanın kabin içinin döşeme işlerinin yapılması
-4 noktadan bağlı yarış tipi emniyet kemerlerinin montajı
-mazot deposunun kalın sacdan yapılmış lpg deposu ile değiştirilmesi
-eksozun yükseltilmesi
-9 tonluk mekanik vinç montajı

Hayırlı olsun.
Aracınız oldukça güzeldir. motor kısmı nasıl bilemiyorum ama telekom çıkışlı ise motor iyidir. Hırpalanmamıştır.
Benzinli mi?
bendeki dizeldi. iyiydi.
madem o kadar tadilata girdin sana 2 tane önerim var. 1- kabin dışına roll bar yaptır.
2- Kabini çift kabinliye çevir (Tadilat projesi yap.). Kasa küçülecek ama önemli değil. kabin 4-5 kişilik olmadan kullanım zevkine varamassın.
Aracın diğer yerlerine yapacağın masrafların çoğu gereksizdir.. Önemli olan kullanabilmektir. Bu kabinle kullanman çok zevksizdir. Çıkma çift kabin bulabilitsen daha iyi. bulamassan iyi bir kaportacı halleder.

aceldir' Alıntı:
Hayırlı olsun.
Aracınız oldukça güzeldir. motor kısmı nasıl bilemiyorum ama telekom çıkışlı ise motor iyidir. Hırpalanmamıştır.
Benzinli mi?
bendeki dizeldi. iyiydi.
madem o kadar tadilata girdin sana 2 tane önerim var. 1- kabin dışına roll bar yaptır.
2- Kabini çift kabinliye çevir (Tadilat projesi yap.). Kasa küçülecek ama önemli değil. kabin 4-5 kişilik olmadan kullanım zevkine varamassın.
Aracın diğer yerlerine yapacağın masrafların çoğu gereksizdir.. Önemli olan kullanabilmektir. Bu kabinle kullanman çok zevksizdir. Çıkma çift kabin bulabilitsen daha iyi. bulamassan iyi bir kaportacı halleder.
tşkler
aracım dizel
motor iyi durumda
rollbar yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl birşey olacağına henüz karar veremedim.
arabanın çift kabinli olmasını bende çok isterdim 416 almak için çok uğraştım ama olmadı.aracın orjinalliğini bozup çift kabin yaptırmam.örneklerini gördüm hoş olmuyor birde çok masraflı.zaten tadilat işide bitmek üzere.

RedlinE' Alıntı:
olsa iyi tabii ama bu ssatden sonra çok daha zor olacaktir.
evet çift kabin 416 almayı çok istedim ama olmadı kısmet değilmiş.
ama 421 den de çok memnunun tek kabin olması da iyi oluyor.çift kabin olunca her gezide birsürü misafir çıkar :smiley:

aracın tüm kapı,cam ve kasa contalarının değiştirilmesi
kasanın arkasında bulunan mika camların yüksek dayanımlı kırılmaz mikalı tır ön camları ile değiştirilmesi

30072010507.jpg

30072010509.jpg

30072010510.jpg

30072010511.jpg

30072010512.jpg

arabanın yedek lastiği için tamamen kendi tasarımım aşağı yukarı hareketli askı aparatı yapımı
aparatın monte edilmiş halinin resimleri daha sonra yayınlanacaktır

31072010519.jpg

31072010520.jpg

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
kolayliklar Engin... güzelleşmeye devam ediyor makina :smiley:
tşkler
işin büyük kısmı bitti.bu hafta geri kalanları toparlayacağım inşallah.
vinç ve rollbar için acele etmeden iyice düşünerek ve araştırarak karar vereceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,803
Kayıtlı Üye Sayımız
166,608
Kaydolan Son Üyemiz
haiderkoco

Çevrimiçi üyeler

Geri