Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deveci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 261
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,315

hangi unimog offroad için daha uygun

• 404

Kullanılan: 17 29.3%
  • 406

Kullanılan: 10 17.2%
  • 416

Kullanılan: 11 19.0%
  • 421

Kullanılan: 20 34.5%

• Kullanılan toplam oy
    58
Ynt: Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

Off_Road' Alıntı:
o kadarda şık görünüşlü olmasın mercedesti .. 1.sınıftı filan sen şimdi çizilir diye işlemler bittiğinde araziyede çıkmassın ;D
arazide çizilirse tekrar boyatırım
bu arada bolu yolculuğu ne zaman?bugün çıkacaksın galiba

Etiketler

ben yokum diye buralar baya karışmış yahu.. ha bide lada hakkında düşüncelerini belirtmemissin abi..? bunun dışında taraktörü offroad da kullanılırmı diyen arkadaşa sen istesen neden olmasın ama biz seni tanımıyoruz der kamppa almayız olur biter. koltuklar harika olmuş şimdi saglam otururuz. ;) :smiley:

Engin Bey hayırlı olsun. Bu aralar gezenbilire pek giremiyorum bu nedenle gelismeleri gecikmeli olarak takip edebiliyorum. Aldığınız unimog 421'i bir ara ben de takip etmiştim, sonra 406 çıktı karşıma kısmet onu aldım. Aracı toplamak biraz zahmetli iş bilirim, ama yine de asama asama gelişmeleri takip edip yönlendirmenin de ayrı bir zevki var. Bu arada araca taktığınız amortisörlerin markasını, fiyatını ve nerden aldığınızı yazarsanız sevinirim, ileride lazım olur. Saygılarımla, Serdar Timur

takomistik' Alıntı:
ben yokum diye buralar baya karışmış yahu.. ha bide lada hakkında düşüncelerini belirtmemissin abi..? bunun dışında taraktörü offroad da kullanılırmı diyen arkadaşa sen istesen neden olmasın ama biz seni tanımıyoruz der kamppa almayız olur biter. koltuklar harika olmuş şimdi saglam otururuz. ;) :smiley:
mrb mustafa
tatilden döndün mü?
ben sadece bir ara almayı düşündüğüm arabaları yazmıştım o yüzden lada yok.sende zaten detayları biliyorsun.
''traktörle offroad olurmu'' diye soran arkadaşa zaten offroad aracında olması gereken özellikleri yazarak kendisine anlatmaya çalıştım.
traktör tarlada çamurda gidebiliyor diye offroad yapabilir diye birşey olmaz.
koltuklar çok güzel oldu.4 nokta emniyet kemeri de aldım.çok sağlam ve güvenli oldu.güvenlik açısından sadece rollbar kaldı.onuda boyadan sonra yaptıracağım.
ayrıca vites topuzuda aldım :smiley:

serdartimur' Alıntı:
Engin Bey hayırlı olsun. Bu aralar gezenbilire pek giremiyorum bu nedenle gelismeleri gecikmeli olarak takip edebiliyorum. Aldığınız unimog 421'i bir ara ben de takip etmiştim, sonra 406 çıktı karşıma kısmet onu aldım. Aracı toplamak biraz zahmetli iş bilirim, ama yine de asama asama gelişmeleri takip edip yönlendirmenin de ayrı bir zevki var. Bu arada araca taktığınız amortisörlerin markasını, fiyatını ve nerden aldığınızı yazarsanız sevinirim, ileride lazım olur. Saygılarımla, Serdar Timur
tşkler serdar bey
amortisörler maysan marka peugeot boxer dolmuşların arka amortisörü orjinalinden 2 cm uzun.
kayseri yeni sanayiden aldım.henüz arazide denemedim.sağlamlığı ve arazideki başarısı hakkında bir bilgim yok.fiyatı 4 üne 208 tl verdim

;D

P1050635.jpg

P1050636.jpg

P1050639.jpg

P1050640.jpg

P1050641.jpg

Off_Road' Alıntı:
iyi güzel resimler maşallahta ... varmı öyle !! tarihsiz ..yorumsuz..yeri belli olmayan fotoğraflar koymak ???
tarih:04/07/2010
yer:erciyes tekir yaylası doğu yamaçları
amaç:daha sonra yapılacak erciyes gezisi için ön keşif ve yeni aracımın erciyes dağı şartlarındaki performansını görmek
katılımcılar:
engin kaplan (unimog)
mustafa fındık
ali saraçoğlu (pajero)
ahmet kirik (galloper)
hasan temaser (vitara)
murat aktunay (samurai)
:smiley:

04072010396.jpg

04072010397.jpg

04072010399.jpg

04072010400.jpg

04072010402.jpg

deveci' Alıntı:
tarih:04/07/2010
yer:erciyes tekir yaylası doğu yamaçları
amaç:daha sonra yapılacak erciyes gezisi için ön keşif ve yeni aracımın erciyes dağı şartlarındaki performansını görmek
katılımcılar:
engin kaplan (unimog)
mustafa fındık
ali saraçoğlu (pajero)
ahmet kirik (galloper)
hasan temaser (vitara)
murat aktunay (samurai)
:smiley:

Ufaklıklar beline kadar suya girmiş görünüyor .. seninki yüzme bilmiyormu yoksa ::smiley:
arka arkaya 2-3 tanesini takıp çekerken fotograf yokmu ;D

Off_Road' Alıntı:
Ufaklıklar beline kadar suya girmiş görünüyor .. seninki yüzme bilmiyormu yoksa ::smiley:
arka arkaya 2-3 tanesini takıp çekerken fotograf yokmu ;D
küçük araçlar son sürat hızlanıp su üstünde kayıp geçtiler.
benim araç ağır olduğundan ve olası bir batma durumunda çekmemiz zor olacağından dolayı girmedim.
kayseri tabiriyle itiyat ettim :smiley:

mustafa fındık bey sadece unimog mu çekdiniz devamınıda alalım bi zamet ;D

alii38' Alıntı:
mustafa fındık bey sadece unimog mu çekdiniz devamınıda alalım bi zamet ;D
ali abi genel resimlerimizi aşagıdaki linkte topladım bura unumog sayfası oldugu için sadece onun resimlerini attım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58594.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,800
Kayıtlı Üye Sayımız
166,608
Kaydolan Son Üyemiz
haiderkoco

Çevrimiçi üyeler

Geri