deveci' Alıntı:1-birkere offroad aracı 4x4 olmalı.
2-offroad aracının denge açısından 4 tekeride aynı boyda olmalı ve aynı güçte çekiş gücü verebilmeli
3-offroad aracının ağırlık merkezi yere mümkün olduğunca yakın olmalı
4-offroad aracının sağlam bir şasesi olmalı
5-offroad aracının araziye uygun iyi bir süspansiyon sistemi olmalı
6-offroad aracının arazi vitesi ve diferansiyel kilidi olmalı (on ve arka akslari birlestiren cogu aracta olan standart kilit disinda akslardan en az birisindede % 100 ve tercihen manuel kumandali kilit olmali )
7-offroad aracının aks aralığı yakın olmalı
8-offroad aracının yaklaşma ve uzaklaşma açısı büyük olmalı
9-offroad aracının altı yere yakın olmamalı ve arazide altını sürtmemeli.zayıf noktalar varsa koruma sacı olmalı
10-offroad aracı en az 2 kişilik olmalı
11-offroad aracı şehir içinde de herhangi bir trafik kısıtlaması olmadan ve rahatsızlık vermeden kullanılabilmeli
12-offroad aracının kapalı kabini bulunmalı,içindekileri yağmur soğuk ve tozdan koruyabilmeli ve olası devrilmelerde içindekileri koruyabilmeli
koltuklar guzel gorunuyor hayirli olsun .. artik buna birde 4 noktali emiyet kemeri lazim ... malum hoplama ziplama cok oluyor senin aracta ..deveci' Alıntı:aris koltuk montajı
tşkler ertuğrul abi.Off_Road' Alıntı:koltuklar guzel gorunuyor hayirli olsun .. artik buna birde 4 noktali emiyet kemeri lazim ... malum hoplama ziplama cok oluyor senin aracta ..
sürekli lpg servisinde durabilsem işler daha hızlı ilerleyecek ama ancak öğleden sonra sanayiye geçebiliyorum.Off_Road' Alıntı:dogrudur ... bencede koltuk tipi icin iyi karar vermissin ... once guvenlik tabiiki .. birde roll bar larin bir cemberiide olsa bir an once yaparsan icin daha rahat edecektir arazide ..
anliyorum .. size hayirli geziler diliyorum ..deveci' Alıntı:sürekli lpg servisinde durabilsem işler daha hızlı ilerleyecek ama ancak öğleden sonra sanayiye geçebiliyorum.
bu işler işin çok vakit ve nakit gerekiyor.
pazargünü kayseri offroad kulubünün bir gezisi varmış.aracın boya işi bitmemiş olsa bile macunlu şekilde gideceğiz herhalde
tşklerOff_Road' Alıntı:ilerliyor kolay gelsin ...
o kadarda şık görünüşlü olmasın mercedesti .. 1.sınıftı filan sen şimdi çizilir diye işlemler bittiğinde araziyede çıkmassın ;Ddeveci' Alıntı:tşkler
tabiki yapılan her tadilat vakit ve nakit istiyor
önce üstten serpme boya yapalım diye düşündük ama şimdi 1. sınıf mercedes e layık bir boya olacak