Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deveci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 261
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,326

hangi unimog offroad için daha uygun

• 404

Kullanılan: 17 29.3%
  • 406

Kullanılan: 10 17.2%
  • 416

Kullanılan: 11 19.0%
  • 421

Kullanılan: 20 34.5%

• Kullanılan toplam oy
    58
Ynt: Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?

Bugün yukarı anayoldan geçerken gördüm canavarı ... yani yeni ön tanponu ve geri aydınlatmaları ... güzel olmuş.
Artık yavaş yavaş tecrübe zamanı geliyor sanki ;D aman rotlar rotiller .. frenler.. direksiyon mekanizması ve hidroliğinin kontrolü güvenliği çok önemli..... hatta süspansiyonlar ama heralde onu sonraya bıraktın ... :smiley:

Etiketler

Off_Road' Alıntı:
Bugün yukarı anayoldan geçerken gördüm canavarı ... yani yeni ön tanponu ve geri aydınlatmaları ... güzel olmuş.
Artık yavaş yavaş tecrübe zamanı geliyor sanki ;D aman rotlar rotiller .. frenler.. direksiyon mekanizması ve hidroliğinin kontrolü güvenliği çok önemli..... hatta süspansiyonlar ama heralde onu sonraya bıraktın ... :smiley:
ön düzen tamiratlarına başladık.yavaş yavaş hepsini söküp bakımını yapıp yaptırıp takıyoruz.
motorda hiç bir sorun yok.amortisörlere bakacağız.

seyyar merdiven (basamak) montajı

17062010343.jpg

4 adet yüksek güçlü projektör tepe lambası montajı
lambaların elektrik tesisatı 2 si ve 4 ü aynı anda yanabilecek şekilde yapılmıştır
artık aracım gece offroadlarına hazır :smiley:

17062010342.jpg

deveci' Alıntı:
4 adet yüksek güçlü projektör tepe lambası montajı
lambaların elektrik tesisatı 2 si ve 4 ü aynı anda yanabilecek şekilde yapılmıştır
artık aracım gece offroadlarına hazır :smiley:
güzel olmuş devam ... merdiven söylediğin gibi umarım seyyardır.. yoksa ilk geri manevrada orda bırakırsın çok alçak görünüyor :smiley:

güzel olmuş devam ... merdiven söylediğin gibi umarım seyyardır.. yoksa ilk geri manevrada orda bırakırsın çok alçak görünüyor :smiley:
[/quote]
evet merdiven seyyar çok pratik şekilde sökülüp alınabiliyor.
abimin imalatı :smiley:
dün akşam yeni lambalarımızla bir offroad yaptık
ertuğrul abi şu arabayı bir denesek artık .....

mustafa ladayı sattı
alacağı yeni aracını sabırsızlıkla bekliyoruz

deveci' Alıntı:
mustafa ladayı sattı
alacağı yeni aracını sabırsızlıkla bekliyoruz
hmm onun yuzunden demek birkac gundur forumda gorunmuyor :smiley: o zaten birseyi kafaya taktimi ..uzun sure bekliyemez biliyorsun.. o yuzden heralde TAKOMıstık.. :smiley:
bacağı yaraladıktan sonra intikam için Unimog filan almasın sonra .. ;D

Off_Road' Alıntı:
hmm onun yuzunden demek birkac gundur forumda gorunmuyor :smiley: o zaten birseyi kafaya taktimi ..uzun sure bekliyemez biliyorsun.. o yuzden heralde TAKOMıstık.. :smiley:
bacağı yaraladıktan sonra intikam için Unimog filan almasın sonra .. ;D
unimog u offroad yapan herkese tavsiye ederim
bu aracın donanımsız halde bile yapamayacağı yok
geçen sene erciyese gitmiştikte zirveye doğru belli bir yükseklikten sonra kimse devam edememişti ya oraya gidecez bakalım ne kadar daha gidecek :smiley:

evet ladayı sattım. yeni projelerede açıgım fakat kafamdaki pajero vaya galloper

2 adet sis farı montajı
mekanik vinç alınınca sis farları sökülerek yanlara takılacak

19062010346.jpg

aracı aldığımdan beri komple kaborta boya yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım
son kararım üstten serpme bir boya attırarak asıl boya kaborta işini daha sonraya bırakmak
bu araçta belli bir tecrübe edindikten ve doya doya offroad yaptıktan sonra arabanın yıpranmış halini yaptırmayı düşünüyorum
unimoglarda boya kaborta hiç önemli değil önemli olan motor şanzıman diferansiyel ve arazi vitesleri

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.