Ynt: Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?
tşklerdogan oto' Alıntı:HAYIRLI OLSUN ALLAH KOLAYLIK VERSİN
tşklerdogan oto' Alıntı:HAYIRLI OLSUN ALLAH KOLAYLIK VERSİN
tşkler mehmet ali beysahar' Alıntı:Hayırlı olsun Engin bey.
Güzel makine, işyerinde duruyor sanırım bakarız gelip geçerken gelişmelere...
DUYDUM VE ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN MUSTAFAtakomistik' Alıntı:bugün engin beyin unumoguyla kısa bir offroad turu yapmak için yagmurunda ıslattıgı arazi şartlarının zorlaştıgı kulvarlara dogru harekete geçtik. kısa bir asvalt parkurdan geçerek araziye çıktık. bu arada yagmurun topragı oyarak açtıgı kanal bizim unumogun geçişinin nasıl olacagı konuşunda heyecanlandırdı. hemen Allah ne verdi şu kanaldan geçelim dedik. tüm heybetiyle unumogunu çukurun üzerine süren engin bey dalar geçeriz diye hesap ederken, çukur çetin cevizmiş bizim geçmemize izin vemesine verdi ama aracın içinde bir ara koltugun altımdan kaydıgını ve başımı yukarı çarptıktan sonrada kendimi viteslerin üzerinde buldugumu hatırlıyorum. bacagımda öylesine bir acı hissettimki bu arada enginbeyde aracın bukadar sarsılacagını aklına getirmedi heralde ve aracı durdurdu bende viteslerin üzerinden kalkıp feryat figan kendimi araçtan dışarı attım. viteslerden biri pantolonumu yırtmış ve bacagımı yaralamıştı. biraz sızlandıktan sonra kendime geldim ve çok şükür bacagıma geldi Allah esirgesin mazallah başka bişi olsa ne etmeliydi ;D
tşklerh.rahmi' Alıntı:Engin bey öncelikle hayırlıolsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
Nasıl yaptıracağına gelince banakalsa münibüstipi yapderim fakat eskisi gibi proje çizdirip istediğini yaptırmak artık mümkündeğil malesef
fakat acizane fikrimi sorarsan nasılyaparsan yakışır fakat arkadaki kasayı yok etmeyebak aracın bütün cazibesini alıp götürüyor
saygılar tekrar hayırlı olsun
Mustafa zaten Off road uzmani ..hatta pist yariscisi .ona birde co-pilot koltugunda nasil oturacaginimi soyluyecektin yani .. welahawleee .... ;Ddeveci' Alıntı:mustafa offroad da yaşadığımız küçük aksilik için tekrardan özür dilerim
benim hatamdan oldu.çukurun altının su tarafından oyulmuş olabileceğini düşünemedim,birazda hızlı gidince böyle oldu.