Ertuğrul Açıkgöz
Zirve
Ynt: Unimog 421 Aldım Nasıl Yaptırayım?
Amerikan atasözü : Sıcağa Dayanamıyorsan Mutfaktan Çık ... ;D
Amerikan atasözü : Sıcağa Dayanamıyorsan Mutfaktan Çık ... ;D
saolun fehmi beyburila' Alıntı:engin bey hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanın inşallah
mustafa beyede büyük geçmiş olsun allah esirgemiş
Tanponu A bar şeklinde ve biraz daha geride yapsaydın daha kullanışlı olabilirdi.. böylece hem aracın ön kısmını korurdun hemde yaklaşma açısı daha yüksek olurdu.. Vinç konulacağı zaman tabii yeniden ayarlamak gerekir..deveci' Alıntı:aracın orginal tamponu yıpranmış haldeydi defalarca kaynak olmuş ve eğilmiş.
orjinal tampon çıkarılarak yerine 3'' çapında kalın doğalgaz borusundan ve dirseğinden yeni bir tampon yaptık.
yapılan tampon yine eski tampon gibi şaseye sökülebilir takılabilir halde imal edildi.
estetik olarak çok güzel olmasada daha sonra araç kupasına yapacağım rollbar için bir başlangıç montajı oldu
tamponun yuvarlak olması hem darbeyi emme özelliği kazandırmakta,hem U kesitli tamponlara göre daha mukavemetli olmakta hemde aracın dik inişler veya keskin yaklaşmalar yaptığında tamponun taş veya toprak yüzeyden daha kolay kayarak kurtulmasını sağlamaktadır
tampon yan yatmalarda kasa ile birlikte kupayı koruması için yanlardan 5cm çıkacak şekilde imal edildi
tşklerjeepXJ' Alıntı:hayırlı olsun kolay gelsin.
evet telekomun ihale ile sattığı araçlardansinaa' Alıntı:turk telekom'un araciydi degil mi bu? bir ara ben de cok dusunmustum ama sonra cesaret edemeyip vazgectim bu sevdadan
yeni tampon eski tampon ile aynı hizada yani daha ileride değil o yüzden yaklaşma açısını etkilemeyeceğini tahmin ediyorumOff_Road' Alıntı:Tanponu A bar şeklinde ve biraz daha geride yapsaydın daha kullanışlı olabilirdi.. böylece hem aracın ön kısmını korurdun hemde yaklaşma açısı daha yüksek olurdu.. Vinç konulacağı zaman tabii yeniden ayarlamak gerekir..
kolay gelsin ..
tşkler ali beyalii38' Alıntı:allah kolaylık versin bi üçdan başlamışız bile maşallah
deveci' Alıntı:bu araçla işimiz bittiğinde muhteşem bir makina olacak inşaallah. sonra ver elini oooooooooffrooooooood 8)