Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scrambler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,187
Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

umutcelikel' Alıntı:
Hadi oradan abi yeme bizi, fiyatını sordum desene şuna ;D ;D ;D ;D ;D

İp gibi gidiyor valla bırak elini git uzun yolda hidrolik direksiyon ile...
valla ankarada ali demir e kaporasını verdim direksiyonum orda bekliyo :D

Etiketler

Umut sırf senin gazına direksiyonuda taktım ama hala test etmiş değilim. farz farzın önüne geçti. bakalım direksiyon hosuma gitmezse Ankaraya gelip masrafını senden alıcam :D

scrambler' Alıntı:
Umut sırf senin gazına direksiyonuda taktım ama hala test etmiş değilim. farz farzın önüne geçti. bakalım direksiyon hosuma gitmezse Ankaraya gelip masrafını senden alıcam :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Çok pis gaza gelmişsin, karışmam ben:smiley:))))))))))))
Orjinal malsa memnun kalmama ihtimalin yok abi merak etme...Ama eski Amerikanlar gibi pamuk gibi olmuyor direksiyon haberin ola...Arıza değil yani o.

he bak bu iyi haber pamuk gibi direksiyonu sevmiyorum. yarın kayışını filan takıcaz. bakalım severim inşallah .

scrambler' Alıntı:
he bak bu iyi haber pamuk gibi direksiyonu sevmiyorum. yarın kayışını filan takıcaz. bakalım severim inşallah .

Hayırlı olsun .İnşaallah istediğiniz gibi çıkar. Bu arada biraz duygusal konulardan ve markadan bahsedermisin.

arkadaşlar direksiyon orjinal. duygusal olarakta takma işçilik ücreti hariç 1100 lira verdim . takma maliyeti ustanıza kalmış. ama henüz tavsiye edecek durumda değilim henüz kullanmadım inşallah yarın akşam kullanma imkanım olacak. he bu arada başka toyotacılar 1700 lira gibi fiyatlar verdiler bu fiyat bana uygun göründü.

scrambler' Alıntı:
arkadaşlar direksiyon orjinal. duygusal olarakta takma işçilik ücreti hariç 1100 lira verdim . takma maliyeti ustanıza kalmış. ama henüz tavsiye edecek durumda değilim henüz kullanmadım inşallah yarın akşam kullanma imkanım olacak. he bu arada başka toyotacılar 1700 lira gibi fiyatlar verdiler bu fiyat bana uygun göründü.
;D ;D ;D
Değere değer katmaya başladın abi sende desene:smiley:)))))
Bir de klima takarsan helalinden bir 30.000 lik olacaksın...

scrambler' Alıntı:
daha dur klimada takıcam vinch te takıcam tamponda yapıcam ama asla arabamı satmıycam :D
Ben kurtuldum abi takacak birşey kalmayınca...Diff lock, hidrolik direksiyon, klima, ön arka çelik tampon, vinç, telsiz, MT lastik, Hilift kriko, CD player, bagaj kapağı, kum paletleri...Camlar da orjinalinden renkli Allahtan filme gerek kalmadı:smiley:))))

umutcelikel' Alıntı:
Ben kurtuldum abi takacak birşey kalmayınca...Diff lock, hidrolik direksiyon, klima, ön arka çelik tampon, vinç, telsiz, MT lastik, Hilift kriko, CD player, bagaj kapağı, kum paletleri...Camlar da orjinalinden renkli Allahtan filme gerek kalmadı:smiley:))))
Kum paletleri LR alışkanlığının bir devamımı acaba.? ;D

evet direksiyonum tamam radyatör hortumu biraz uğraştırdı ama hallettik gena görünmüyor iyi bişe oldu sanıyorum :D he bu arada cd player tamam. mt lastik tamam. hidrolik direksiyon tamam. dif lock tamam. vinch hazır ama takılı değil tamponla beraber takıcam camlar o biçim renkli :D geriye sadece hi jack ve telsiz kaldı sanıyorum klimada başka bahara artık :D yoruldum yaw yeter artık. :D

Salih sen bu Umuta niye bakıyon, adamı batırır o Defenderin fiyatını bir yılda ikiye katladı, hatta pazargünü 38 inch lastik falan diyordu , Toyotaya takacakmış ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Salih sen bu Umuta niye bakıyon, adamı batırır o Defenderin fiyatını bir yılda ikiye katladı, hatta pazargünü 38 inch lastik falan diyordu , Toyotaya takacakmış ;D ;D ;D
;D ;D ;D
Yok abicim ya sen bakma bu sömürgecilere...Bizim akslar kırılmıyor ya ne hikmetse, hani taksak mı acaba diye bi geldi öyle birden ;D ;D

;D ;D ;D Valla bende olsa hilux dakika durmam , takarım, Ankarada stokta 41 adet görünüyor 38 x 13 x 15 creapy crawler, arasan bulamazsın, kasayı hendeklere takmazsın , dağları burnunla düzlemezsin. ;D ;D ;D

[attachment=1]

Hiluxfossvogur.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR