umutcelikel
No pain no gain...
Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum
Ya dur dertsiz başıma dert verme şimdi ;D ;D ;D
Ya dur dertsiz başıma dert verme şimdi ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Valla bende olsa hilux dakika durmam , takarım, Ankarada stokta 41 adet görünüyor 38 x 13 x 15 creapy crawler, arasan bulamazsın, kasayı hendeklere takmazsın , dağları burnunla düzlemezsin. ;D ;D ;D
[attachment=1]
scrambler' Alıntı:valla yavuz sende umut tan aşa değilsin. gaz kosusu alıyorum![]()
Bu güzel değişimlere TÜV ne diyecek bakalım abi?scrambler' Alıntı:en yakın zamanda inşallah bu akşam resim çekemem artık istanbula gidicem pazartesi inşallah . ama görüntü güzelleşti araç daha bi vahşi durmaya başladı![]()
assuva' Alıntı:Tüv nerden bilecek ki makas kaç kat, dingil açıklığı ne ;D Salih bey yakında helezon takacakmışsınız gibi bir his var içimdehani amortisör kulelerinin etrafına dairesel bir helezon yatağı, bir tane de alta acep nasıl ola ki :
![]()
umutcelikel' Alıntı:Ben de ciddi bilgili olduklarını duydum, onun için sordum zaten ;D Bilgiden ziyade muhtemelen sağlam data var ellerinde, hangi aracın lastik ebadı nedir vs gibi...
Yavuz, adamlar araba ve arazi taşıtından anlıyorlar dedim. Defenderdan anlıyorlar demedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ne yapsın adam, Defenderda arabaya benzer tek şey silecek ve kalorifer zaten. (Çalışıyorsa tabi) ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Evet çok bilgililer, defender in sürekli 4 çeker olduğundan haberleri yok, düdük kadar 600x16 seri III lastik ve jantlarına birşey demediler, defenderin şaft tahrikli el frenini 50-60 km hızla girken test etmeye kalkıp neredeyse ön camdan çıkıyorlardı. Daha önceden temizlediğimiz, kabak gibi ortadaki motor seri numrası ve şasi numarasını bulamadılar.
Ama cam sileceğinin su fışkırtmadığını, kaloriferin ısıtmadığını anlayabiliyorlar ;D