scrambler
Kamp II
Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum
umut senin arabayı ankaraya geldiğimde uzaktanda olsa gördüm tamponların ve snorkel in çok güzel olmuş bu araçlara ne yapsanız yakışıyor. ben eski bir cj ci olarak hilüx ü şiddetle tavsiye ederim. cj5 kullanırken küçüklüğünden oturma yeri yetersizliğinden ve menzil den şikayet ederdim. gitim cj-8 aldım yer şikayetim azda olsa geçti ama menzil şikayetim dahada çokğaldı. bir kere istanbuldan Riza ye gittim her ihtimale karşı gazıda benzinide fulledim ama fayda etmedi
. şu an bu aracı kullanıyorum menzil sıkıntısı oturma yeri sıkıntı yuk taşıma sıkıntısı ( bagaj ) kalmadı allah japonlardan razı olsun iyi araba yapmışlar. geçen hafta kilitli dfrsyel imide takmışım
inşallah bu haftada hidrolik direksiyonum gelecek Umut un dediği gibi orjinal olursa başınız ağırmaz
geriye kalacak tamponlarım on larıda zaman içerisinde yaparım
birisi aklımı çelmezse bu aracı çok uzun seneler kullanırım.
umut senin arabayı ankaraya geldiğimde uzaktanda olsa gördüm tamponların ve snorkel in çok güzel olmuş bu araçlara ne yapsanız yakışıyor. ben eski bir cj ci olarak hilüx ü şiddetle tavsiye ederim. cj5 kullanırken küçüklüğünden oturma yeri yetersizliğinden ve menzil den şikayet ederdim. gitim cj-8 aldım yer şikayetim azda olsa geçti ama menzil şikayetim dahada çokğaldı. bir kere istanbuldan Riza ye gittim her ihtimale karşı gazıda benzinide fulledim ama fayda etmedi