Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scrambler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,189
Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

umut senin arabayı ankaraya geldiğimde uzaktanda olsa gördüm tamponların ve snorkel in çok güzel olmuş bu araçlara ne yapsanız yakışıyor. ben eski bir cj ci olarak hilüx ü şiddetle tavsiye ederim. cj5 kullanırken küçüklüğünden oturma yeri yetersizliğinden ve menzil den şikayet ederdim. gitim cj-8 aldım yer şikayetim azda olsa geçti ama menzil şikayetim dahada çokğaldı. bir kere istanbuldan Riza ye gittim her ihtimale karşı gazıda benzinide fulledim ama fayda etmedi :(. şu an bu aracı kullanıyorum menzil sıkıntısı oturma yeri sıkıntı yuk taşıma sıkıntısı ( bagaj ) kalmadı allah japonlardan razı olsun iyi araba yapmışlar. geçen hafta kilitli dfrsyel imide takmışım:smiley: inşallah bu haftada hidrolik direksiyonum gelecek Umut un dediği gibi orjinal olursa başınız ağırmaz :smiley: geriye kalacak tamponlarım on larıda zaman içerisinde yaparım :D birisi aklımı çelmezse bu aracı çok uzun seneler kullanırım.

Etiketler

Salih Bey,
elinize sağlık mis gibi olmuş. aracı yükselttiniz mi? süspansiyon ya da başka teknik değişiklik var mı?

aslında planlarım arasında süspansiyonla yani orjinal düzenle oynama niyeti var ama daha erken diye düşünüyorum. şimdilik makaslardan kat aldım aracı esnettim ve makas altlarına takoz koyarak yükselttim. bu hafta vincim gelecek gelir gelmez kendi tasarımım çelik tamponu yaptıracağım. araç su an resimlerdekin den de farklı bi durumda arka kasaya dodikler takınca baya bi görüntüsü düzeldi. camlara da filim yapınca boyayala uyumlu bi görüntü çıktı ortaya. aracımı çok seviyorum ve zaman buldukça yararlı değişiklikler yapmaya çalışıyorum. ama içiyle hiç oynamadım hala fabrikadan çıktığı orjinalliğini koruyor. bu hafta orjinel hidrolik direksiyon uygulması da yapıcam. defransiyelimide kilitli olanla değiştirdim. geçenki gezinize katılamadım inşallah bi dahaki sefere katılıcam.

aracımın bunlar en son halinin fotoları. kilitli defransiyelini takmışım aslanlar gibi şimdi sırada vinc ve arb (imitasyon tabii ) tampon var :D

benimde bir ara kafamı kurcalamıştı bu konu ama farkettim ki bu beni zorlamıyor bu nedenle takmaktan vazgeçtim. arazide mekanik direksiyondan hiç bir şikayetim yok tek sıkıntı dar bir yere özellikle iki araç arasına park ederken, olsun o da kas yapıyor:smiley: Hiluxun bir başka yararı daha : ;D

salih bey bu arada farkettim karşıdan bakınca sol cam su püskürtceği eksik valla hiç yakıştıramadım ;D

scrambler' Alıntı:
yanlız hidrolik direksiyon takmaktan vazgeçtim aracın stabilitesini bozacağından endişe ediyorum.
Hadi oradan abi yeme bizi, fiyatını sordum desene şuna ;D ;D ;D ;D ;D

İp gibi gidiyor valla bırak elini git uzun yolda hidrolik direksiyon ile...

bende tavsiye edrim kullanmış biri olarak üstelik orjinalde değildi ama çok rahat ettim park ederken dar yerlere
araçta çok güzel olmuş eline sağlık Salih hocam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR