Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scrambler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,182

Etiketler

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

discovery-V8' Alıntı:
Evet çok bilgililer, defender in sürekli 4 çeker olduğundan haberleri yok, düdük kadar 600x16 seri III lastik ve jantlarına birşey demediler, defenderin şaft tahrikli el frenini 50-60 km hızla girken test etmeye kalkıp neredeyse ön camdan çıkıyorlardı. Daha önceden temizlediğimiz, kabak gibi ortadaki motor seri numrası ve şasi numarasını bulamadılar.

Ama cam sileceğinin su fışkırtmadığını, kaloriferin ısıtmadığını anlayabiliyorlar ;D

+1 ...benim aracta silecek su fişkırtma aksamının sigorta atmış baya mücadele verdik.değiştireyim hemen diyorum ,git yaptır gel diyorlar.
bence ankarada muayene yaptıracak arkadaşlar ivediğe hiç gitmeyin..akyurt ve gölbaşı çok rahatmış bilginize.

umutcelikel' Alıntı:
Yavuz, adamlar araba ve arazi taşıtından anlıyorlar dedim. Defenderdan anlıyorlar demedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ne yapsın adam, Defenderda arabaya benzer tek şey silecek ve kalorifer zaten. (Çalışıyorsa tabi) ;D

(Toyota sayfasında Toyotacılara güvenip 62 kg ile 100+ kg üyeye sataşan üye)
yavuz-çelikel' Alıntı:
kırdıracak kemiklerini
yazargezeryolçizer' Alıntı:
;D ;D ;D

Umut sadece Toyotacılar yetmeyebilir,diğer caponlarıda yanına al istersen.;D

scrambler' Alıntı:
yürübe umut arkandayızzzz :DDD gene gazmı kokuyo ne ??!!!

Umutun sesi çıkmıyor sabahtan beri kayıp :(

;D ;D

Yok henüz ben elime geçiremedim, ama gayret içerisindeyim ;D

umutcelikel' Alıntı:
Biraz zor yakalarsın o koca ayakla beni ;D ;D ;D Hemen dar bir ormana kaçarım babayı gelirsin peşimden..Gerilla arabası oğlum bizimki, boru mu:smiley:))))

Bence okadar emin olma ;D çita gibi oldu bizimki, çok hızlı ama nefes çabuk tükeniyor ;D ilk 100 metrede yakalıyıp üstüne basarım yakalayamazsam serbest bırakırım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR