yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum
kırdıracak kemiklerini
kırdıracak kemiklerini
;D ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:(Toyota sayfasında Toyotacılara güvenip 62 kg ile 100+ kg üyeye sataşan üye)
discovery-V8' Alıntı:Evet çok bilgililer, defender in sürekli 4 çeker olduğundan haberleri yok, düdük kadar 600x16 seri III lastik ve jantlarına birşey demediler, defenderin şaft tahrikli el frenini 50-60 km hızla girken test etmeye kalkıp neredeyse ön camdan çıkıyorlardı. Daha önceden temizlediğimiz, kabak gibi ortadaki motor seri numrası ve şasi numarasını bulamadılar.
Ama cam sileceğinin su fışkırtmadığını, kaloriferin ısıtmadığını anlayabiliyorlar ;D
umutcelikel' Alıntı:Yavuz, adamlar araba ve arazi taşıtından anlıyorlar dedim. Defenderdan anlıyorlar demedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ne yapsın adam, Defenderda arabaya benzer tek şey silecek ve kalorifer zaten. (Çalışıyorsa tabi) ;D
(Toyota sayfasında Toyotacılara güvenip 62 kg ile 100+ kg üyeye sataşan üye)
yavuz-çelikel' Alıntı:kırdıracak kemiklerini
yazargezeryolçizer' Alıntı:;D ;D ;D
Umut sadece Toyotacılar yetmeyebilir,diğer caponlarıda yanına al istersen.;D
scrambler' Alıntı:yürübe umut arkandayızzzzDD gene gazmı kokuyo ne ??!!!
discovery-V8' Alıntı:Umutun sesi çıkmıyor sabahtan beri kayıp![]()
Biraz zor yakalarsın o koca ayakla beni ;D ;D ;D Hemen dar bir ormana kaçarım babayı gelirsin peşimden..Gerilla arabası oğlum bizimki, boru mudiscovery-V8' Alıntı:;D ;D
Yok henüz ben elime geçiremedim, ama gayret içerisindeyim ;D
umutcelikel' Alıntı:Biraz zor yakalarsın o koca ayakla beni ;D ;D ;D Hemen dar bir ormana kaçarım babayı gelirsin peşimden..Gerilla arabası oğlum bizimki, boru mu))))
ne demek istediğini merak etmiştim ama unutmuşum sormayı. yavuz def. ratıo ne demekyavuz-çelikel' Alıntı:yavuz def. ratıo' yu değiştirdinmi.
Defender'ın ratio'su ;D ;D ;Dscrambler' Alıntı:ne demek istediğini merak etmiştim ama unutmuşum sormayı. yavuz def. ratıo ne demek![]()
Ayna mahruti oranı...scrambler' Alıntı:ratio derken ?? ???