Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
Freegraf Elazığ ve Bingöl tarafında zeytin ağacı olur mu diye merakettim şimdi,evler ve ağaçlar aynı deyince Ama söylediklerinin şu kısmını anlıyamadım pek:
"devami sivil mimari le gelecek .. mesela .irtifa i durum hem para hemde yükseklik gibi. işin içinde iyi rol oynuyor zenginlik ve fiziki şartlarda."
freegraf' Alıntı:lizz cok zamanın yok pek detaylı bakmadım ama evler inanılmaz doğudaki evlere benziyor ağac kuşaklarına kadar miarlar hatıl dererler.mesela benim doğup büyüdüğüm evin tıpatıpı tıp oldu.ama bir taraf toroslar Akdeniz sırtları diğer taraf Elazığ Bingöl yani yukarı fırat kürt köyleri ile aynı Duvarları gec dam örtüsüde aynı....ve böyle.selamlar.devami sivil mimari le gelecek .. mesela .irtifa i durum hem para hemde yükseklik gibi. işin içinde iyi rol oynuyor zenginlik ve fiziki şartlarda.fazla karıştırmadan ....vin tur.
Freegraf Elazığ ve Bingöl tarafında zeytin ağacı olur mu diye merakettim şimdi,evler ve ağaçlar aynı deyince Ama söylediklerinin şu kısmını anlıyamadım pek:
"devami sivil mimari le gelecek .. mesela .irtifa i durum hem para hemde yükseklik gibi. işin içinde iyi rol oynuyor zenginlik ve fiziki şartlarda."