Hocam öyle düşünürsek ölek gidek ne var bu hayatta diye Konu sadece Nepal değil uzun bir gezi, macera, bir çok ülke görmek , kültür tanımak ...Ne var bu NEPAL de?
Hocam öyle düşünürsek ölek gidek ne var bu hayatta diye Konu sadece Nepal değil uzun bir gezi, macera, bir çok ülke görmek , kültür tanımak ...Ne var bu NEPAL de?
Araçla geçmek zorken bir de karavanı arama tarama işleri benim gözümü korkuttu .. Ben de bu sene çekme karavan ile Rize'ye kadar gideceğim. Karavanı Rize' bırakıp Gürcistan'a karavansız geçerim diye düşünüyorum çok sıkıntılı oluyormuş ...evet kendi aracım ve çekme karavanım ile
Dünyada merak edilecek kültür mü kalmadı da......... dünyada ve ülkemizde yasaklı maddelerin serbest olduğu kültürü tanıyacağız?
uzun süreli gezi olacağı için zorluklara katlanacağım karavan ile yatacak yer ve yemek olayını çözebildiğim için maliyeti de azaltırım diye düşündümAraçla geçmek zorken bir de karavanı arama tarama işleri benim gözümü korkuttu .. Ben de bu sene çekme karavan ile Rize'ye kadar gideceğim. Karavanı Rize' bırakıp Gürcistan'a karavansız geçerim diye düşünüyorum çok sıkıntılı oluyormuş ...
uzun süreli gezi olacağı için zorluklara katlanacağım karavan ile yatacak yer ve yemek olayını çözebildiğim için maliyeti de azaltırım diye düşünd
uzun süreli gezi olacağı için zorluklara katlanacağım karavan ile yatacak yer ve yemek olayını çözebildiğim için maliyeti de azaltırım diye düşündü
Evet hocam çok haklısınız keşke rahat bir şekilde giriş çıkış yapılabilse o zaman karavanla gitmek tadından yenmez Ben kasası kapalı pick up(hilux,L200) ya da 7 kişilik land cruiser düşünüyorum bu tarz bi yolculuk için . İhtiyacım olduğunda dinlenebileceğim bi araç olsun yeter gibi geliyor..uzun süreli gezi olacağı için zorluklara katlanacağım karavan ile yatacak yer ve yemek olayını çözebildiğim için maliyeti de azaltırım diye düşündüm
Evet benim aracım da zaten ford ranger wiltrak karavan ım da hunter ofroad karavanEvet hocam çok haklısınız keşke rahat bir şekilde giriş çıkış yapılabilse o zaman karavanla gitmek tadından yenmez Ben kasası kapalı pick up(hilux,L200) ya da 7 kişilik land cruiser düşünüyorum bu tarz bi yolculuk için . İhtiyacım olduğunda dinlenebileceğim bi araç olsun yeter gibi geliyor..