Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
Ben Sümela Manastırı'na gideli 4 yılı biraz geçti.Demek hala bitirememişler o kadar yıldır bu restorasyon işlerini.Ben gittiğimde 4 te 3'ünü gezmiştim açıktı.Sizin fotoğraflarda daha iyi göründü gözüme,dış cepheler,restorasyon işine bağlamıştım.Şanssızlık olmuş sizin içinde.Ama sizin gibi bir gezginin yolu gene düşer oraya nasıl olsa
Eve gelince,sanırım sıcaklar ile aranız çok iyi değil bahar aylarını tercih ettiğinize göre.Ne demek kapımız her zaman açık Gittiğimde fotoğraflar çekmiştim ama cd ye aktarmıştım hala bilgisayarıma aktarmadım.Bir ara yüklerim,nasıl bir Akdeniz manzasına talip olduğunuzu bilesiniz diye size de haber veririm Limon da ekerim sizin için,balkondan uzanıp koparılacak şekilde Evet bizim oralarda da Akdeniz bitki örtüsüne sahip yaylalar var.Karadeniz'in yeşili kadar olamaz ama bilmiyorum benim içime işlemiş.Akdeniz bir başka benim için,makisi ile,gri kayalı dağları tepeleri ile,ağılları,çardak evleri ile benim için memleketim bambaşka..
seyr-ü zafer' Alıntı:Şu anda kaya kilisesi ve birkaç oda dışında her yer kapalı, lizz. Tadilatta diyorlar, bakalım ne vakit biter, ama yakın zamanda "açılımlar" zincirinin devamı olarak ayin düzenlenecekmiş, tıpkı Akdamar Adası'ndaki kilisede yapıldiği gibi. Eskiden Beyoğlu'ndaki kiliselerde yapılan ayinlere denk gelir izlerdim bazen de Galata Mevlevihanesi'ndeki seramonileri..Yahudiler ise tören esnasında sinagoglarına almamışlardı gerisingeri dönmüştük, bak şimdi İstanbul'u özledim.
Diğer konuya yazmışsın, evin muhtemel yerini, yaparsan Ekim-Kasım ya da Nisan-Mayıs gibi zamanlarda talibim o eve, kirasını biriktirmeye başladım Ve evet, Silifke-Anamur taraflarını bilirim, halen Akdeniz Sahili'nin en bakir kıyıları, yakınlarda da yaylalar vardır. Çoğu insanın aklına yayla deyince Karadeniz gelir, oysa sizin taraflarda da güzel yaylalar var. Bahçeye limon ağacı dik lütfen
Ben Sümela Manastırı'na gideli 4 yılı biraz geçti.Demek hala bitirememişler o kadar yıldır bu restorasyon işlerini.Ben gittiğimde 4 te 3'ünü gezmiştim açıktı.Sizin fotoğraflarda daha iyi göründü gözüme,dış cepheler,restorasyon işine bağlamıştım.Şanssızlık olmuş sizin içinde.Ama sizin gibi bir gezginin yolu gene düşer oraya nasıl olsa
Eve gelince,sanırım sıcaklar ile aranız çok iyi değil bahar aylarını tercih ettiğinize göre.Ne demek kapımız her zaman açık Gittiğimde fotoğraflar çekmiştim ama cd ye aktarmıştım hala bilgisayarıma aktarmadım.Bir ara yüklerim,nasıl bir Akdeniz manzasına talip olduğunuzu bilesiniz diye size de haber veririm Limon da ekerim sizin için,balkondan uzanıp koparılacak şekilde Evet bizim oralarda da Akdeniz bitki örtüsüne sahip yaylalar var.Karadeniz'in yeşili kadar olamaz ama bilmiyorum benim içime işlemiş.Akdeniz bir başka benim için,makisi ile,gri kayalı dağları tepeleri ile,ağılları,çardak evleri ile benim için memleketim bambaşka..