Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,892

Etiketler
Ynt: Ssang sohbet köşesi

6005016' Alıntı:
bu gün tel açıp sordum .kazalıymış .airbegler işlem görmüş .

l200 varmış bir tane orjinal dedi ordaki arkadaş ama satılmış .kapora vermişler .vazgeçerlerse bakmayı düşünüyorum.
http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=374975
nerdeyse full ofroad donanımı var .
Bahsettiğiniz L200'e ben de talip olmuştum.1 gün içinde opsiyonlandı o araç...

kore deki sayfadan yeni action sports u inçelemenizi isterim...155 beygir...6 ileri manuel şanzıman.......ve daha neler neler...türkiye cumhuriyetine ne zaman gelir bilemiyorum ama şimdiden aracımı değiştirmenin düşünçesine daldım........

melih aslan' Alıntı:
kore deki sayfadan yeni action sports u inçelemenizi isterim...155 beygir...6 ileri manuel şanzıman.......ve daha neler neler...türkiye cumhuriyetine ne zaman gelir bilemiyorum ama şimdiden aracımı değiştirmenin düşünçesine daldım........
O zaten bizde satılan Korando Sports modelinin aynısı
Sadece isim farklı bazı ülkelerde yeni Actyon Sports olarak satılıyor
İkisi aynı araç yani sadece isim farklı her markada var bu durum farklı ülkelerde aynı araç değişik isim altında satılabiliyor...

Evet sitede görünen korando sport ama ismi actyon sports ve fabrika hala bizim model actyonlardan yapıyor ama ülkemize gelmeyecek.

Ssang almaktan vazgeçtim ama nedense takip etmekten vazgeçemiyorum :smiley:

ssangın ölüsüde diriside gider :D bende musso var orjinal mercedes motor şanzıman, sabri abi gördü performansını az çok :D sabri abi duy sesimi tekrar yapalım bişeyler kışa doğru

Tüm Gezenbilir Ailesi ve Milletimizin Regaib Kandilini Tebrik Eder Hayırlara Vesile Olmasını Cenabı Haktan Niyaz Ederim.

celo53' Alıntı:
Tüm Gezenbilir Ailesi ve Milletimizin Regaib Kandilini Tebrik Eder Hayırlara Vesile Olmasını Cenabı Haktan Niyaz Ederim.
Amin,
Tüm Gezenbilir ve Ssang ailesine hayırlı kandiller...

cakalmehmet' Alıntı:
ssangın ölüsüde diriside gider :D bende musso var orjinal mercedes motor şanzıman, sabri abi gördü performansını az çok :D sabri abi duy sesimi tekrar yapalım bişeyler kışa doğru

Vay kardesim selam hosgeldin ;) Musso ne durumda varmı yeni maceralar ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri