Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,893
Ynt: Ssang sohbet köşesi

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
şu an benimde kullandığım 265*75*16 ölçüsü yada 235*85*16 ölçüsü bence bu araç için son ölçü,
( elbette üzerine çıkılabilir ama)
bundan sonrası aracı üzer gibi geliyor bana, tabii, ayna&mahrutilerle oynamıyacaksanız.

Bu olculerden sonra difransiyelle mutlaka oynamak gerekir Buda aracin son hizini azaltir .... Gerekde Yok

Etiketler

mehmet35yildiz' Alıntı:
şöyle değilmiydi : 265 * 0.75 = 198.75
235 * 0.85 = 199.75
yani 199.75-198.75 = 1 ; 1 milim alttan 1 milim lastiğin üstünden toplamda lastik çapı 2 milim büyür;
Fakat buna karşın benim fikrim şudur ki: lastik yüzeyi azalacağı için performans kaybı yaşanmayabilir
265-235 = 30 milim 3 santim daha az yer teması demek. Rüstem abinin dediği gibi araç belki daha bile rahatlar.
yanlış biliyorsam düzeltin lütfen, saygılar..
.
Lastigin yere temas Eden yuzeyi azaliyor doğrudur ....
Lastigin genel capi buyuyor Buda cevirmede hantallasmasina sebeb olabilir ..

yanak yüksekliği 85 ten fazla yok, bu durumda taban ölçüsünüde büyütüp 285 li ölçülere geçmeniz lazım.
ağır gelebilir arabaya.

Procomp firması gerçekten güzel bir yükseltme kiti ve off road hazırlığı uygulamış bizim ikiz ejdere :smiley:

6005016' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-2010-model-ilk-sahibinden-4x4-ssangyong-83470173/detay

şu aracı kaça almak lazım .4x4 sanırım ama deri koltuklu vs üstd onanım değil herhalde.bunlar 5 yıl garantilimi yoksa o yenimi başladı.100bini geçmiş araç.porya kilit sistei bunlarda varmı.

bazılarında tiptronik vites yazıyor manuel şanzımalar dada direksiyondan değişim varmı?
Kaça alınacağını aracı görmeden söylemek zor.LX versiyon değil ama o versiyon fazla da yaygın değil zaten.Garantisinin 5 yıl olacağını sanmıyorum.Manuel vitesler tiptronik yoktur...

6005016' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-2010-model-ilk-sahibinden-4x4-ssangyong-83470173/detay

şu aracı kaça almak lazım .4x4 sanırım ama deri koltuklu vs üstd onanım değil herhalde.bunlar 5 yıl garantilimi yoksa o yenimi başladı.100bini geçmiş araç.porya kilit sistei bunlarda varmı.

bazılarında tiptronik vites yazıyor manuel şanzımalar dada direksiyondan değişim varmı?
Porya kilitten kastınız difransiyel kilidi ise bu sistem yok araçlarda,manuel şanzımanda direksiyondan vites değişim yok,fiyat için aracı görmeden söylenecek bir şey yok,garanti süresi 3 yıl.

6005016' Alıntı:

Araştırmalarıma göre km ve model bazında fiyat biraz fazla gibi; muadilleri daha uygun araçlar var.

http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=339985

şöyle bir araç buldum. üst donanım seviyesi sanırım.sağ tarafta expertiz raporu için tıklayın yazan yere bakınca komple boyalı gözüküyor büyük kaza falan olsa epey bi değişenin olması gerekirdi oysaki sadece ön kapı ve çamurluk değişmiş.dod garanti vermemiş buna .ne dersiniz.

6005016' Alıntı:
http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=339985

şöyle bir araç buldum. üst donanım seviyesi sanırım.sağ tarafta expertiz raporu için tıklayın yazan yere bakınca komple boyalı gözüküyor büyük kaza falan olsa epey bi değişenin olması gerekirdi oysaki sadece ön kapı ve çamurluk değişmiş.dod garanti vermemiş buna .ne dersiniz.
Satarken zorlanırsınız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri