Rexton la Kyron arasında 4çeker açısından fark varmı?Yakıt lt olarak Kyron dan sonra ne kadar farketti?4 seneden fazla ve 200 000 km kyron kullandim. su an rexton w kullaniyorum ama kyron kalkista chip olmadan da cok daha iyi bence
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkalar bağımsız suspansiyon oldugundan asfalt sürüşü rextonda daha rahat, ufak cukur ve tumsekler kyronda cok hızlı iken dengeyi sarsarken rexton w da hissedilmiyor. yakıt bende farketmedi hatta kyrona gore arttı bile cunku kyron sıfır enjektor, sıfır motor ayarları ile daha az yakıyordu. bunun enjektor ayarlarını yaptırırsam sanırım forumda herkesin paylastıgı değerleri yakalayabilirim diye düşünüyorum. arazide kyron bana daha cevval gelmişti belki de rexton yeni olduğundan ve sadece bir kaç sağlam çamur geçişi ve kum denemesi ile bir kaç yüz km arazi kullanımı nedeniyle henüz sağlam tecrübe etmediğimdendir. biraz daha tecrube edip detayları paylaşırım. kyron zaten kardeşimde, gereğinde yine kullanırım.Rexton la Kyron arasında 4çeker açısından fark varmı?Yakıt lt olarak Kyron dan sonra ne kadar farketti?
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun.Kyron sadece aksesuar açısından hoşuma gitmedi piyasada yok çünkü onun dışında bayıldım iyiki almışım dediğim tek araç
Ekli dosyayı görüntüle 517338
Merhaba son durum gayet iyimerhaba Erol Bey,
son durum ne araçta? aktif kullanıyor musunuz ve son görüşleriniz nelerdir?