Ben 60 bin bakımını yaptırdım yaklaşık 15 gün önce serviste,70 bin bakımda neler var değişecek bilmiyorum ama yapılacakları öğrenip dışarıyla fiyat kıyaslaması yapabilirsiniz.memocan82' Alıntı:Herkeze merhaba 70bin bakımım yaklaşıyo servisemi gitmeliyim yoksa ümraniye çevrelerinde iyi usta varmı. 2008 4x4 otm.
60 Bin bakımı ne kadar tutuyor?celo53' Alıntı:Ben 60 bin bakımını yaptırdım yaklaşık 15 gün önce serviste,70 bin bakımda neler var değişecek bilmiyorum ama yapılacakları öğrenip dışarıyla fiyat kıyaslaması yapabilirsiniz.
Yani bize biraz daha yüksekten bakacaksınız ;Dsabri yucel' Alıntı:Arkadaslar 235 / 85 / 16 lastige gecmeyi dusunuyorum yaklasik 2.5 cm daha yukselecek aracin en alt noktasi .. Cekis kaybi mutlaka olacaktir bakalim yasayip gorecegiz ...
sabri yucel' Alıntı:Arkadaslar 235 / 85 / 16 lastige gecmeyi dusunuyorum yaklasik 2.5 cm daha yukselecek aracin en alt noktasi .. Cekis kaybi mutlaka olacaktir bakalim yasayip gorecegiz ...
Rüstem ÖNEL' Alıntı:Sabri bey sizde zaten 265+75+16 takılı değilmi? bu ölçüyle arasında çap farkı yok ki? nasıl yükselecek araç 2.5 cm.
bi yanlışlıkmı var, benmi yanlış anladım. taban inceldiği için araç biraz rahatlayabilir sadece. saygılar.
[/quo merhaba rusted bey 1 inch yani 2.5 cm yanak daha yuksek ... Bildigim kadariyla ...hafta ici gidis bakacagim lastikcide
rottweiler' Alıntı:Yani bize biraz daha yüksekten bakacaksınız ;D
Deneyimlerinizi burada paylaşmanız dileği ile