Birşeylerde ben yazayım istedim;kabasakal73' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar,
aslında bir suzuki kullanıcısıyımve son zamanlarda ssang yong forumlarını takip etmeye başladım. bizim buralarda (söke/aydın) pek görmediğimiz ve görmeye alışık olmadığımız bir araç. İlk defa istanbulda kadıköyde beldiye otoparkında yanına corsa ile parkettiğimde yakından görmüştüm. daha önceden bildiğim fakat yakından görmediğim bir araç olduğu için çevresinde bir kaç tur atıp inceledim ve hatta fotoğraflarını çektim. burundaki o boşluk haricinde çok hoşuma gitmişti. cüssesi de iyiydi ve gözdolduruyordu. corsa yanında yavru gibi kalmıştı ondan sonra bir kaç forumda burun pancuru değiştirilmiş olanını görünce estetik düzeltmeden sonra daha da bir hoş görünmeye başlamıştı gözüme... o zamandan beri hiç bir yorum yapmadan takip ediyorum forumları. belki 4x4 otomatik olanını alırım bir gün belli mi olur ;D bence otomatik olup da yüksek modeller içinde ulaşabileceğim en uygun fiyatlı 4x4 pikap!
Selamlar
rottweiler' Alıntı:Birşeylerde ben yazayım istedim;
Yapılacak en büyük hata bu aracı 3-5 günlük Çin malı araçlar ile karıştırmaktır.
Ssangyong Mercedes Lisanslı araç üretmiş ve halen o teknolojiyi kullanan 1954 yılından beri piyasada olan bir firma
Ha bu Ssangyong Mercedes teknolojisi kullanıyor lafı bir efsane değil ha ona göre!
Görüldüğü üzere Mercedes Benz teknolojisi kullanılmış ve Mercedes lisansı var motor üzerinde
Eski Ssangyong Mussolarda fabrika çıkışı camlarında ''POWERED BY MERCEDES BENZ''yazardı
Mercedes gibi bir firma herarabaya lisans vermez emin olabilirsin
Actyon Sportsa gelirsek SUT sınıfı ''SPORTS UTİLİTY TRUCK'' olarak geçen binek otomobillerin konforda tozunu alan bir araç
5 noktadan bağlantılı süspansiyon,ön ve arkalarda disk fren,6 ileri triptonik F1 şanzıman vs vs vs.
Bu aracın yol tutuşuna ve yüksek hızlardaki sessizliği ile ivmesine hayran kalacaksınız emin olun
Ha aracın kaportası ile ilgili şüpheleriniz mi var?
Zamanında forumda bir arkadaş yaptığı bir kazayı paylaşmıştı affına sığınarak paylaşmak istiyorum
ÖNCELİKLE BU ÇARPILAN ARAÇ;
BU DA ÇARPAN
Ne görüyorsun?
Ben tarafsız olarak gördüğümü söyleyeyim
Mercedes sağ taraf tamamen pert
Ssangyong motor kaputu ve çamurluk katlanmış far kırılmış o kadar büyük darbeye rağmen tampon kaya gibi
En ufak bir göçme yok araçta
Daha fazla yazmıyorum sorun olursa buradayım çoğu şeyi forumda bulabilirsin
Hayırlı akşamlar
sabri yucel' Alıntı:Hic birşeyi bilmiyorsanız aracı kaldırın lifte bir altına bakın 5 mm kalınlığında merdiven sase var Aracda kupada yani sürücü kabını 6 adet takoz üzerinde şaseye bagli .... Cok dikkatli kullanmalıyız bu aracı kaza durumunda özellikle binek araçların hic ama hic şansı yok ...
Sabri abinin bahsettiği şey,kaan2002' Alıntı:sari bey şu cümlenizi anlamadım ' Cok dikkatli kullanmalıyız bu aracı kaza durumunda özellikle binek araçların hic ama hic şansı yok ne demek istediniz burda binak araçlardaki sıkıntısı ne
rottweiler' Alıntı:Sabri abinin bahsettiği şey,
Sanırım bizim araçlarımızdaki şasi istemi sayesinde normal taksi vs.türü araçlar yukarıda görüldüğü üzere duman olabiliyor
Bahsedilen yani Ssangyongun kendi binek araçları değil
Ssangyong Actyon binek araçtada aynı şasi olduğundan sizde o araca çarpsanız aynı durum olacaktır.
Siz yanlış anlamışsınız kaan bey,sabri bizim araçların sağlamlığını,ağırlığını kastederek diğer araçlara özellikle binek araçlara kaza anında verebileceğimiz zararı anlatmak istemiş.kaan2002' Alıntı:valla bir anlam karmaşası yaşıyoruz burada kast edilen binek araç derken ssangyong binek araçmı yoksa diğer binek araçlarmı ben sabri beyin yazsısndan ssangyongun binak araçları (actyong.kyron,rekston.......)anladım yanlışmı anladım onu çözmeye çalışıyorum
celo53' Alıntı:Siz yanlış anlamışsınız kaan bey,sabri bizim araçların sağlamlığını,ağırlığını kastederek diğer araçlara özellikle binek araçlara kaza anında verebileceğimiz zararı anlatmak istemiş.
mehmet35yildiz' Alıntı:Bu da benim makina arkadaşlar, çamuru seviyor kerata
abi debraj setinin miRüstem ÖNEL' Alıntı:pazartesiye randevu aldım. salı akşam hallolmuş olacak.
şanzuman içindeki bi balata değişecekmiş.