Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,894
Ynt: Ssang sohbet köşesi

HAYIRLI OLSUN...HELE ŞÜKÜR YA SSANG LAR AYAKLANSIN ARTIK GÖRSÜNLER GÜCÜ...BUDA BENİM BÜYÜK BEYAZ KÖPEKBALIĞIM:smiley::smiley::smiley:TEPEDEKİ ANTEN BİRAZ DAHA BÜYÜK OLSA TAM YÜZGEÇ:smiley::smiley::smiley:

_MG_5141.JPG

_MG_52.jpg

Etiketler

kabasakal73' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
aslında bir suzuki kullanıcısıyımve son zamanlarda ssang yong forumlarını takip etmeye başladım. bizim buralarda (söke/aydın) pek görmediğimiz ve görmeye alışık olmadığımız bir araç. İlk defa istanbulda kadıköyde beldiye otoparkında yanına corsa ile parkettiğimde yakından görmüştüm. daha önceden bildiğim fakat yakından görmediğim bir araç olduğu için çevresinde bir kaç tur atıp inceledim ve hatta fotoğraflarını çektim. burundaki o boşluk haricinde çok hoşuma gitmişti. cüssesi de iyiydi ve gözdolduruyordu. corsa yanında yavru gibi kalmıştı :smiley: ondan sonra bir kaç forumda burun pancuru değiştirilmiş olanını görünce estetik düzeltmeden sonra daha da bir hoş görünmeye başlamıştı gözüme... o zamandan beri hiç bir yorum yapmadan takip ediyorum forumları. belki 4x4 otomatik olanını alırım bir gün belli mi olur ;D bence otomatik olup da yüksek modeller içinde ulaşabileceğim en uygun fiyatlı 4x4 pikap!
Selamlar
Birşeylerde ben yazayım istedim;
Yapılacak en büyük hata bu aracı 3-5 günlük Çin malı araçlar ile karıştırmaktır.
Ssangyong Mercedes Lisanslı araç üretmiş ve halen o teknolojiyi kullanan 1954 yılından beri piyasada olan bir firma
Ha bu Ssangyong Mercedes teknolojisi kullanıyor lafı bir efsane değil ha ona göre!
4kmj6.jpg

Görüldüğü üzere Mercedes Benz teknolojisi kullanılmış ve Mercedes lisansı var motor üzerinde
Eski Ssangyong Mussolarda fabrika çıkışı camlarında ''POWERED BY MERCEDES BENZ''yazardı
Mercedes gibi bir firma herarabaya lisans vermez emin olabilirsin
Actyon Sportsa gelirsek SUT sınıfı ''SPORTS UTİLİTY TRUCK'' olarak geçen binek otomobillerin konforda tozunu alan bir araç
5 noktadan bağlantılı süspansiyon,ön ve arkalarda disk fren,6 ileri triptonik F1 şanzıman vs vs vs.
Bu aracın yol tutuşuna ve yüksek hızlardaki sessizliği ile ivmesine hayran kalacaksınız emin olun
Ha aracın kaportası ile ilgili şüpheleriniz mi var?
Zamanında forumda bir arkadaş yaptığı bir kazayı paylaşmıştı affına sığınarak paylaşmak istiyorum
ÖNCELİKLE BU ÇARPILAN ARAÇ;
4kn3s.jpg

BU DA ÇARPAN:smiley:
4kn5t.jpg

Ne görüyorsun?
Ben tarafsız olarak gördüğümü söyleyeyim
Mercedes sağ taraf tamamen pert
Ssangyong motor kaputu ve çamurluk katlanmış far kırılmış o kadar büyük darbeye rağmen tampon kaya gibi
En ufak bir göçme yok araçta
Daha fazla yazmıyorum sorun olursa buradayım çoğu şeyi forumda bulabilirsin
Hayırlı akşamlar ;)

Hic birşeyi bilmiyorsanız aracı kaldırın lifte bir altına bakın :smiley: 5 mm kalınlığında merdiven sase var Aracda kupada yani sürücü kabını 6 adet takoz üzerinde şaseye bagli .... Cok dikkatli kullanmalıyız bu aracı kaza durumunda özellikle binek araçların hic ama hic şansı yok ...

rottweiler' Alıntı:
Birşeylerde ben yazayım istedim;
Yapılacak en büyük hata bu aracı 3-5 günlük Çin malı araçlar ile karıştırmaktır.
Ssangyong Mercedes Lisanslı araç üretmiş ve halen o teknolojiyi kullanan 1954 yılından beri piyasada olan bir firma
Ha bu Ssangyong Mercedes teknolojisi kullanıyor lafı bir efsane değil ha ona göre!
4kmj6.jpg

Görüldüğü üzere Mercedes Benz teknolojisi kullanılmış ve Mercedes lisansı var motor üzerinde
Eski Ssangyong Mussolarda fabrika çıkışı camlarında ''POWERED BY MERCEDES BENZ''yazardı
Mercedes gibi bir firma herarabaya lisans vermez emin olabilirsin
Actyon Sportsa gelirsek SUT sınıfı ''SPORTS UTİLİTY TRUCK'' olarak geçen binek otomobillerin konforda tozunu alan bir araç
5 noktadan bağlantılı süspansiyon,ön ve arkalarda disk fren,6 ileri triptonik F1 şanzıman vs vs vs.
Bu aracın yol tutuşuna ve yüksek hızlardaki sessizliği ile ivmesine hayran kalacaksınız emin olun
Ha aracın kaportası ile ilgili şüpheleriniz mi var?
Zamanında forumda bir arkadaş yaptığı bir kazayı paylaşmıştı affına sığınarak paylaşmak istiyorum
ÖNCELİKLE BU ÇARPILAN ARAÇ;
4kn3s.jpg

BU DA ÇARPAN:smiley:
4kn5t.jpg

Ne görüyorsun?
Ben tarafsız olarak gördüğümü söyleyeyim
Mercedes sağ taraf tamamen pert
Ssangyong motor kaputu ve çamurluk katlanmış far kırılmış o kadar büyük darbeye rağmen tampon kaya gibi
En ufak bir göçme yok araçta
Daha fazla yazmıyorum sorun olursa buradayım çoğu şeyi forumda bulabilirsin
Hayırlı akşamlar ;)

benimde küçük bir kaza resmim vardı form da bu kazada evden eve nakliyat kamyonunun arka demir kasasına arkadan vurdum yada o geri geldi bana vurdu kaza anının tam hatırlamıyorum o resimlerede bakarsanız evet tamponda 3 cm lik bir yırtk var far gitti va üst kaputta 15-20 cm katlanma oldu şasede ve tamponda bir şey yok inanın başka bir araç olsa idi her halde hasar daha fazla olurdu

sabri yucel' Alıntı:
Hic birşeyi bilmiyorsanız aracı kaldırın lifte bir altına bakın :smiley: 5 mm kalınlığında merdiven sase var Aracda kupada yani sürücü kabını 6 adet takoz üzerinde şaseye bagli .... Cok dikkatli kullanmalıyız bu aracı kaza durumunda özellikle binek araçların hic ama hic şansı yok ...

sari bey şu cümlenizi anlamadım ' Cok dikkatli kullanmalıyız bu aracı kaza durumunda özellikle binek araçların hic ama hic şansı yok ne demek istediniz burda binak araçlardaki sıkıntısı ne

kaan2002' Alıntı:
sari bey şu cümlenizi anlamadım ' Cok dikkatli kullanmalıyız bu aracı kaza durumunda özellikle binek araçların hic ama hic şansı yok ne demek istediniz burda binak araçlardaki sıkıntısı ne
Sabri abinin bahsettiği şey,
Sanırım bizim araçlarımızdaki şasi istemi sayesinde normal taksi vs.türü araçlar yukarıda görüldüğü üzere duman olabiliyor
Bahsedilen yani Ssangyongun kendi binek araçları değil
Ssangyong Actyon binek araçtada aynı şasi olduğundan sizde o araca çarpsanız aynı durum olacaktır.

rottweiler' Alıntı:
Sabri abinin bahsettiği şey,
Sanırım bizim araçlarımızdaki şasi istemi sayesinde normal taksi vs.türü araçlar yukarıda görüldüğü üzere duman olabiliyor
Bahsedilen yani Ssangyongun kendi binek araçları değil
Ssangyong Actyon binek araçtada aynı şasi olduğundan sizde o araca çarpsanız aynı durum olacaktır.

valla bir anlam karmaşası yaşıyoruz burada kast edilen binek araç derken ssangyong binek araçmı yoksa diğer binek araçlarmı ben sabri beyin yazsısndan ssangyongun binak araçları (actyong.kyron,rekston.......)anladım yanlışmı anladım onu çözmeye çalışıyorum

kaan2002' Alıntı:
valla bir anlam karmaşası yaşıyoruz burada kast edilen binek araç derken ssangyong binek araçmı yoksa diğer binek araçlarmı ben sabri beyin yazsısndan ssangyongun binak araçları (actyong.kyron,rekston.......)anladım yanlışmı anladım onu çözmeye çalışıyorum
Siz yanlış anlamışsınız kaan bey,sabri bizim araçların sağlamlığını,ağırlığını kastederek diğer araçlara özellikle binek araçlara kaza anında verebileceğimiz zararı anlatmak istemiş.

celo53' Alıntı:
Siz yanlış anlamışsınız kaan bey,sabri bizim araçların sağlamlığını,ağırlığını kastederek diğer araçlara özellikle binek araçlara kaza anında verebileceğimiz zararı anlatmak istemiş.

burda işte imla kurallarının önemi çok ortaya çıkıyor ah arada bir virgül olsa idi anlardım (sabri bey sakın gücenme benim yazdıklarım senin yazdığında daha çok imla kurallarına uymayan yazılardır) :smiley: :smiley: :smiley:

hayır şanzıman içinde bi balata varmış, onun la birkaç parça daha değişecek şanzıman içinde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri