Ssang sohbet köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,891
Ynt: Ssang sohbet köşesi

sabri yucel' Alıntı:
Arkadaslar Çarşamba gunu istanbuldan Antep'e gideceğim muhtemelen 600 kilo malzeme yüklü olarak ...selamlar

yolun açık olsun kazasız belasız git gel inşallah

Etiketler

talkie77' Alıntı:
Ssang almaktan vazgeçtim ama nedense takip etmekten vazgeçemiyorum :smiley:

korando sports 4x4 gelirse alırım .şuan 2. el xtrail almaya karar verdim ama takip edeceğim bende. güzel araçlar .kullananlarda ilgili ve samimi arkadaşlar.

Dün 1998 yapımı who am i filmini izlerken fark ettim. Birçok musso var.Görüntüler biraz kötü ama.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Arkadaşlar merhaba,
burada belirtmişmiydim bilmiyorum bir abimize Korando Sports siparişi verdik 2-3 hafta önce ve bugün teslim aldık
Arka kapama,tavan barları,otomatik cam kaldırma,park sensörü vs hep si dahil yanılmıyorsam 46.800 gibi bir meblağ tuttu
Çelik jantı kaldı sadece aracın onu halledeceğiz
Çok kısa süre inceleme fırsatım oldu ama şunu söyleyeyim ilk olarak
Donanımdan kısılmış gibi fakat aracın örneğin iç malzemesi daha iyi duruma getirilmiş
Yol bilgisayarı eklenmiş,yakıt tüketimi ve aracın genel ağırlığı düşürülmüş,performans ta tam aksine yükseltilmiş
Motor rölantide özellikle Actyon Sports2a oran ile bayağı sessiz otomobil boyutunda araçların motor sesi ile yarışır.
Kapılar kapalı aracın içinde ben bir an araç çalışmıyor sandım içeri rölantide ve hareket halinde ses almıyor hakikaten
Süspansiyon ve sessizlik bildiğiniz gibi zaten süper
Bluetooth özelliği hemde direksiyonda harika olmuş denebilir
Saatin konumu çok kötü,Actyon Sports'u bilenler için söylüyorum daha kötü:smiley:
Bir kaç resim ekliyorum

7cybj.jpg

rottweiler araç hayırlı olsun bi inceleme konusu açarsın artık. ;D Arkadaki araçta senin kaplan heralde.

teknosasa' Alıntı:
rottweiler araç hayırlı olsun bi inceleme konusu açarsın artık. ;D Arkadaki araçta senin kaplan heralde.

Evet aynen öyle arkadaki benim araç ;D

Aracı detaylı inceleyemedim araç şehir dışına gitti sahibi İstanbul dışında yaşıyor

Aldı direkt gitti 5-10 dakika inceleyebildim

öğrenebildim ki REXTON W Türkiye'ye gelecek araçmış bu arada internetten araştırma yapabilirsiniz...

Arkadaş sanırım bursada felan yaşıyor plaka 16 gibi geldi benim memleketli. Ucuz diye mi istanbul oğuşlardan aldı.

Tam Bir sene oldu ssangla tanisali kumsallarda yarim metreyi asan derelerde Kapi acilamayacak Kadar derin camurlarin icinde yarim metre Karda ( hepsinin videolari mevcut ) daglarin zirvelerinde benim Tum agresif kullanimda ragmen tik demeyen Sevgili koca ayagim seni cok cok seviyorum ...seni cok hrpaladim her yerin cizik icinde ama cigerin Saglam tas gibi dunya Bir yana sen Bir yana :smiley:

sabri yucel' Alıntı:
Tam Bir sene oldu ssangla tanisali kumsallarda yarim metreyi asan derelerde Kapi acilamayacak Kadar derin camurlarin icinde yarim metre Karda ( hepsinin videolari mevcut ) daglarin zirvelerinde benim Tum agresif kullanimda ragmen tik demeyen Sevgili koca ayagim seni cok cok seviyorum ...seni cok hrpaladim her yerin cizik icinde ama cigerin Saglam tas gibi dunya Bir yana sen Bir yana :smiley:
Ssang ile benimde tanışalı çok zaman olmuştu arkadaşlar vasıtası ile ama
Kendim kullanmak için Ssang alalı 2 sene oldu bu yaz
Kendim aldığım gibi çevremede etkisi oldu aldırttığım 1 kişi oldu
Aracı alırken burun kııvıranlar şimdi aracı övüyor
Hastayım insanımızın otomobil bilgisine...!!!

Bilgisiz insanlarla polemige girmeye Gerek Yok ....
Bosverin Gitsinler 30 Yasindaki ingiliz ameriken hurdalariyla ugrasip dursunlar ..

sabri yucel' Alıntı:
Bosverin Gitsinler 30 Yasindaki ingiliz ameriken hurdalariyla ugrasip dursunlar ..

al benden de o kadar

sabri yucel' Alıntı:

Aynen katılıyorum. Dün bi anda birine sinirlenip dedim. Kore Alman başkasını almam. Amerikanlar çok yakar. İngilizler uçuk fiyatlı zor bulunan parçalı araçlar. Türk malı araçlarda 5 para etmez. Doblodan sonra bunu daha net anladım. Koç'un mantığı hala değişmemiş. İlk kuş serisindede aynıydı şimdide aynıydı. Şurda söyliyeyim. Doblo alıcağınıza Kangoo alın. Renault gerçekten daha kalitelidir. Ama Fransız almam diyorsan arkadaş ayaklarını kıçına vura vura Ssangyong'a koşucaksın. Yoksa sana uygun hafif ticari sınıfında ucuz. Az yakıp çok kaçan başka araba yoktur. Var caddy ama 6 ay bekle. 50 bin tl öde. Ben ne anladım bu işten. Aynı paraya Korando var. 3008 var. Yani. Caddy alasıya kadar alınacak bir sürü araba var. Neyse çok uzattım. Sağlıcakla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri